2019-12-30

Tre fina grejer till nyår.

Idag grät jag som en gris hos barnmorskan. De senaste veckorna har varit sjukt fysiskt och psykiskt påfrestande och det räckte med att hon tittade på mig innan jag bröt ihop. Som att jag nästan sparat allt och väntat på min tid hos henne efter jul. Men det orkar jag inte riktigt prata om nu, det får bli sen med distans i kroppen och knoppen. Imorgon är det istället nyår och det ser vi framemot hela familjen. Jag stack dessutom huvudet i sanden och gav mig själv denna underbara klänning från Stine Goya. Jag ser ut som en flytade rysk docka (enligt Anton) med magen som böljar där under, men om inte på nyår, så när? I vår tänkte jag kombinera den med vita sneakers. Kanske en randig tröja under som sticker fram under ärmarna. Finkläder må vara, men de ska också användas. Hej framtiden, jag längtar efter dig.

Beroende på dagsform kanske jag kör all in med detta diadem, en enkel men effektfull sak från H&M. Är lite ovan med diadem men det är bara att tuta och köra.

Och några saker till ansiktet. Köpte nytt puder till min dosa, från favoriten Sensai. Använder inte jättemycket puder så det håller länge och sätter sig fint. Speciellt efter man “gått in det” en liten stund, då blir det perfekt. Och så kunde jag inte låta bli årets glittrigaste ögonskugga. Nästan helt transparent, bara glitter. Väldigt fint i sig själv eller över någon annan ögonskugga kanske?

30
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

vardagskonst

Gick DIREKT in och köpte glitter på vägen hem. Vilken jäkla inspiration du är <3

midis

PUSS!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.