2018-09-11

Träning, lunch och jobb

Började dagen såhär idag – med träning! Det senaste året har jag helt prioriterat bort det. Förra hösten när Anton var uppslukad av sitt ex-jobb så var det min träning som fick ryka för jag skulle hinna allt. Sen kom JWHF. Att genomföra sin egna idé är en dröm och att starta företag är slitsamt. Dagen innan vi lanserade JWHF låg jag och kaskadkräktes i magkatarr. Nervositet, dålig mat och många jobbtimmar. Ugh. Baksidan. Men nu försöker jag göra om och göra rätt. Såklart inte speciellt roligt att jag gick upp 7kg på köpet men skit i det för träning har alltid varit det som hållit mig grundad. När min pappa dog för snart 10 år sen och jag gick in i jobbig depression så var träning det som hjälpte mig. Sen hjälpte det mig under hela studietiden osv. Det gjorde att jag blev stark – på fler en ett sätt. Men efter barnafödande så har jag haft svårt att få in en bra och hållbar rytm. Att inte ha prioriterat träningen i mitt liv har verkligen påverkat mitt state of mind.

Efteråt satt jag på gymmet och jobbade lite för att inte tappa allt för mycket av arbetsdagen med att cykla fram och tillbaka. Cyklade sen direkt till Saltimporten och åt lunch med Kajsa! Regnruskigt, tröttigt och härligt. Som det är på hösten. Efter en sån intensiv vår känner jag verkligen hur skönt det är att stänga dörren att gå in igen. Gå ner ett par varv, vara för sig själv och reflektera över allt som hänt – och jobba på. Bestämde mig därför att jobba hemifrån i höst, istället för ha kvar min kontorsplats. För att kunna vila också och isolera mig lite kanske, antar jag. Känner mig stundvis så himla trött. Sen är det härligt att bryta av med sånt här fint också. Alltid så mysigt med Kajsa ju!

Sen var jag ett par timmar hos Miloii för att få kläm på saker och ting innan jag ska vara helt själv i butiken senare. Sånt jäkla mysigt beslut det var att jobba lite extra här då och då.

Träning, lunch och jobb. Sån himla vanlig dag.

Härligt ändå.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.