2018-02-08

Torsdags hej

Redan torsdag. Jag har sovit bort hela veckan, eller i alla fall halva. Tror jag har sovit mer den här veckan än vad jag gjort de senaste par, tre åren. Kanske var det en bra fylla man behövde. Inte för att en ska förespråka fyllor men det handlar nog mer om att det verkligen var så kul att få gå ut och leva ut en del av som har varit sovandes allt för länge. Hoppas på mer sånt under 2018. Men what goes up must come down, så när Lina föreslog lunch idag tänkte jag det var ett bra sätt att återgå till verkligheten.

På kärleksgatan som blivit ett fint go to ställe. Så himla välbehövlig lunch. Ibland hittar man sig själv på en plats i livet då man verkligen behöver sina vänner extra mycket. Någon som fattar precis vad man pratar om, vänder och vrider och får en att sluta känna sig så jävla konstig. Att man faktiskt är precis tvärtom, jävligt normal. Bara det att alla pratar inte om det. Och att då ha kompisar som lyssnar utan att döma är verkligen a lifesaver.

Det pratades i alla fall i ett och någonstans emellan hann vi gå inom Florista också. Handlade anemoner och vallmo och konstaterade att det nog är lite vår(känslor) i luften ändå.

Det var förvisso bara tre grader, men vindstilla och solen värmde mer än den gjort det senaste halvåret. Dessutom står den så högt nu att den äntligen når vår innegård. Så jag köpte en kaffe och satte mig på vår bänk. Blev visserligen halvblöt i rumpan men allt kändes ändå hoppfullt på något sätt.

Så kom min mamma på besök eftersom hon ska passa Algot medan jag och Anton inkasserar en julklapp, så passade jag på att tvinga henne en bild fastän hon var superkissnödig. Jag kan inte stanna kvar i dansstegen hela veckan, så nu fick kameran äntligen åka upp igen.

Varit på sjukt märkligt humör hela veckan, känt mig trött och galen typ, vilket sken igenom i klädvalet. Men sen igen är modet tacksamt just nu, desto galnare desto bättre. Vilket kanske ska va ett ledord i såväl modet som i livet.

Och så kunde jag inte låta bli den här kjolen från &otherstories när jag egentligen bara skulle köpa en ny halsduk. Men det är väl där vi är nu, mittemellan två saker. Kvar mitt i vintern men drömmer om våren.

0

Kommentera

kjolen, så fin!! gillar ändå det här med att typ kolla på vantar ena dagen och bikini i nästa. som att få njuta av våren innan den faktiskt börjar.

Christin

Eller hur!! Våren kan bli oändlig!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.