2020-01-04

This too shall pass

För två dagar sen vaknade jag och hann inte ens ut till toaletten innan jag började kaskadkräkas. Sen följde 24 plågsamma timmar. Men eftersom jag inte träffat mer än handfull personer senaste tiden och knappt varit på Ica så avfärdade jag det som magkatarr. Men så igår vaknade vi efter två timmar sömn av Algot som hulkgrät med sängen full av kokt korv och morötter. Vi hann byta sängkläder tre gånger innan Anton helt plötsligt satt med huvudet nerstoppat i i en hink. Kräksjukan. För hela familjen plus en bebis i magen beräknad att komma på måndag. Herrejävlar, så brutalt. Började denna graviditeten med att bli inlagt på sjukhus av nässelutslag och då är det väl inte mer än passande att avsluta den med magsjuka. This too shall pass, skrev någon och i det kom någon slags urkraft. Tvättade alla våra sängkläder, badade Algot och drev på längtan att starta om det här jäkla året. Fan vad man klarar av ändå. Men forfarande en bebis to go.

42

Kommentera

kajsamagdalena

Så brutalt. Massa kärlek härifrån.

midis

Tack fina du <3 Behövs just nu. BRB - mot 2020 då!

Sandy

Nämen va fan. Måtte det gå över snabbt. Tänker på er alla <3

midis

TACK Sandy <3 Det behövs verkligen. Även om det värsta med magsjukan verkar vara förbi. Puh! Ses när ungen, längtar! KRAM!!

Fy fan!! Vi fick också kräkis, direkt efter jul. Kan knappt föreställa mig hur vidrigt det måste vara som höggravid. Hoppas du mår bättre nu <3

midis

Alltså det var helt fruktansvärt!! Men som man pallar. Nu bara bebis kvar!! KRAM!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.