2017-03-22

The Apartment i Köpenhamn

The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn The Apartment i Köpenhamn

När vi var i Köpenhamn sist besökte vi inredningsbutiken/konceptet The Apartment. Förvisso svindyrt men herregud så fint. Jag var i extas. Ville flytta in direkt. Hon som jobbade var gullig och svarade på alla mina tusen frågor. Berättade dessutom att dom hade planer på att öppna ett hotell i lägenheten ovanför!! Har för mig att det skulle heta “Your Apartment” eller något sånt och öppna i sommar – hittar dock ingen info om det. Men hoppas. Då kan man kanske få lov att bo i drömmen en natt eller två i alla fall.

Dom har inte så generösa öppentider, så kolla upp innan ni beger er! Men kan verkligen, verkligen rekommendera ett besök when in Köpenhamn.
Ta metron till Christianshavn så ligger det bara några minuter från metron längs kanalen. Men lätt att missa pga ingen vanlig butik så håll ögonen öppna efter en ringklocka i mässing!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.