2013-03-12

Sydney

Förra veckan mellanlandade vi i Sydney och vi hade bestämt att vi skulle stanna där i ett par dagar. När vi ändå var i närheten liksom.
 
Första dagen där var vi så in i bomben trötta. Alltså, jag var helt våldtagen av trötthet. När vi var i Bali var jag och vi tvungna att göra det bästa av situationen, för vi hade ju bara den veckan där. Och vi hade kul! Men med det sagt så tog det hårt på hälsan att stuka foten (vilket jag misstänker, rent av,  var/är en mindre spricka i foten) och bli dunderförkyld. Jag ser så jäkla sliten ut på vissa bilderna från Bali. Släng ett nattflyg på det och jag är ingen trevlig person. Dead-Bitch-Woman-Walkning, som Anton säkert skulle säga. 
Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra där (förutom det uppenbara), så första dagen gick vi upp och ner en rekomenderad (skit)shoppning-gata, tills jag fick ett utbrott och behövde fika ASAP. 
Vi gick förbi en high-line-newyork-liknande grej som var väldigt fint. Vi tog en paus där också. Vi pausade hela dagen typ. Till sist gick vi och la oss i en park och sov. Det var den dagen det. 
Dag 2 gick vi på en arkitektur-tur. Det var faktiskt jätteintressant och killen som höll i den var bra. Så det var kul. Anton får berätta mer om det en annan gång!
Efteråt gick vi till det uppenbara. 

Det var kul och faktiskt megahäftigt att vara där.
På kvällen skulle vi till och med använda byggnaden. Vi gick på opera! Så himla fint! Vi bad en rar kvinna ta ett foto av oss, sagt och gjort! Hon var nog hårt skolad, för alla linjer var spikraka. Synd bara att det var fel ting som blev rak, haha. 
Dagen tre åkte vi över till Manly. Vilket var jättefint, mest för att jag älskar havet så innerligt. 

 
Det var så jädra fint och underbart. 

Vi njöt och blev påminda om svensk sommar sådär mitt i austaliensiska hösten. 
Vi åt surf & turf vid havet innan vi skulle ta båten tillbaka till city. 
Att åka fram och tillbaka till manly var ett tips vi fick från flera stycken, man får nämligen en jättefin vy över Sydney från båten! Rekomenderar. 

Efter Sydney blev både jag och Anton mer öppna till att åka tillbaka och se mer av australien. Bra slutbetyg, ändå!
 
0

Kommentera

Kajsa

Hej sötis! Ser underbart ut alltihopa, hoppas att ni har det superkul! Själv får man stå ut med att snön och kylan har kommit tillbaka efter ett litet gästspel av våren! Kram

liborius

det är med hatkärleks känsla jag läser den här bloggen;)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.