2020-10-15

Svettigt, kontoret och en bok!

Godmorgon. Jag har otvättat hår, påsar under ögonen och så luktar jag nog lite svett för min deo är slut och jag har inte hunnit köpa ny. Sån idiot-grej som jag visst borde ha tid till men kombinationen av lathet, tråkhet och tidsbristhet gör att jag luktar svett. Kanske även materialet i min blus spär på men jag gillar den ändå. Jag tar också trapporna varje dag, så jag och mina armhålor har mycket emot mig som ni hör.

Jag tar trapporna upp hit, till mitt nya kontor som jag delar med Karin och en tjej till. Jag är så himla glad för det. Det har förbättrat min livskvalitet under dagarna med typ 150%. Det är en helt underbart att gå hemifrån ljudnivån på morgonen. Det är i en lägenhet på 5:e våningen, på Engelbrektsgatan, mittemot Miloii, där jag jobbade innan. Det är ljust och jag ser blå himmel hela dagen. Visserligen ekar det fortfarande lite, men skitsamma, här trivs jag. Underbart.

Har ni läst Patrik Lundbergs bok fjärilsvägen? Vi läser den i JWHF’s bokklubb och diskussionstart är nästa vecka. Jag tycker det är en av de bästa böckerna som vi har läst. En historia om hans mamma och om det svenska klassamhället. Väldigt rörande läsning. Rekommenderar starkt.

35

Kommentera

så skönt det måste vara att ha ett självklart ställe att gå till för att få komma hemifrån och jobba. hjälper så mycket i att ge hjärnan lite paus, att inte alla måsten sker samtidigt på samma plats.

midis

Det gör det verkligen. Bästa beslutet i år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.