2017-08-10

Surfa i Bidart, Frankrike och en flashback till Bali

Surfa i Bidart

Nu är vi i Frankrike igen! I Bidart! Där vi ska surfa! Eller några av oss i alla fall.

Surfa i Bidart

Där var så jäkla fint och vågorna var perfekta för några nybörjare som oss.

Surfa i Bidart

Men vågor är ju också lite farliga så man fick bara bada inom ett begränsat område så badvakterna kunde ha koll på alla. Tryggt ändå även om det blev lite trångt. Men egentligen är det en väldigt stor och fin strand.

Surfa i Bidart

Anton surfade. Jag badade mest i vågorna som visserligen var sjukt kul. Men jag ångrar lite i efterhand att jag inte surfade jag med,  men ja, jag tog det säkra före det osäkra denna gång. Att surfa är sjukt kul (vad jag minns) – jag och Anton var ju på surfläger en hel vecka på Bali en gång i tiden. Då jag stukade min fot under första halvtimmen och sen var den stor som en halv fotboll resten av veckan.

Surfa i Bidart

Hur som helst det var jättefint i Bidart. Vädret svängde lite men varmt hela tiden. Ljuset och stämningen var fantastisk.

Surfa i Bidart

Ibland regnade det lite. Då svepte vi in oss i alla handdukar och åt chips.

Surfa i Bidart

Kolla så fint!

Surfa i Bidart Surfa i Bidart

Sen helt plötsligt somnade Algot. Livet kändes så fint och tryggt och underbart. Även om jag blev en aning stel av att sitta såhär i typ en timme.

Surfa i Bidart Surfa i Bidart

Ah, semester!

Surfa i Bidart

Kan verkligen rekommendera att surfa i Bidart en dag! Vi hyrde brädor och fick lektioner hos en franskifierad svensk kvinna som Nils familj kände. Kommer såklart inte ihåg vad just den surfskolan hette (återkommer!) men google vet en massa andra!

Surfa i Bidart Surfa i Bidart

Älskar den här typen av dramatik i naturen! Så fantastiskt fint och barnsligt roligt. Sällan man hör så exalterande och magkittlande skratt från precis alla i havet!

Surfa i Bidart

Efter ett par timmars surf och en tupplur som heter duga packade vi ihop oss och åkte hem medan det blåste upp till storm i backspegeln.

0

Kommentera

men ja, surfa är ju skitkul – och svårt! Har bara gjort den en gång, en veckas nybörjarkurs i Marocko, men det kan rekommenderas… Vill göra det mer! Får väl testa på Bali nästa gång 😉

Christin

Hej!! Ah, vad kul!!! Ja jag fick verkligen blodad tand efter Bali, men sen har det varit svårt att få till. Inte minst med en liten Algot nuförtiden. Men toppen med tips på Marocko!! har jag inte tänkt på. KRAM!!

Åh, det här ser ljuvligt ut Christin! Havet är bäst, att surfa är klurigt men så gött när en lyckas.

Christin

HAVET ÄR BÄST!! Och JA – går att applicera på mycket! Gött när en lyckas! Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.