2018-10-21

Style Challenge och ett härlig gang

Snabba puckar är det som gäller ibland, och då får man klämma in lite jobb på söndag. Från landet till gamla väster.

Där jag mötte upp Lina, Jasmin och Sandra (som är på besök!) och rev av några foton till JWHF och vår Style Challenge. Så himla kul att så många hänger på ju! Jag blev själv nästan förvånad vilket omedelbart lyft det blev för kreativitet. Rev ut allt ur garderoben och började matcha och ha mig. Väldigt kul faktiskt!

Mmm färgkombinationer! Gamla väster bjuder på många bra.

Det blommar fortfarande! Så fint alltså. Men puh, är ganska trött nu! Mycket socialt på en helg är kul men jag blir också trött. Vissa veckor kör bara ihop sig. Inte alltid för det är så *sjukt mycket att göra* nödvändigtvis utan för att saker som kräver mer energi hopar sig eller krockar. Typ mycket sociala grejer, det tar mer energi än att svara på mejl exempelvis. Har jag mycket socialt på en vecka hinner / orkar jag inte lika mycket av något annat osv. Nästa vecka jobbar jag dessutom på Miloii tis, tors, fredag och lördag – kom och säg hej vettja!

Men idag var så kul! Älskar att jobba ihop såhär. Så himla bra energi och så tacksam och glad att Sandra ville hjälpa oss med fotona. Det är ju vanligtvis jag som tar bilderna till JWHF men det är lite svårt när jag ska vara med på bilderna. Nu bor Sandra i Göteborg, men hade varit så kul att ha någon lokal fotograf med i vårt team också ju! Call us! hehe.

Och så fina Jasmin som vi gör JWHF Challenge med. Hon skrev ju den här fina krönikan, om vad mode is all about. Läs den!

11
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.