2015-04-20

Storken är inte påväg

Tycker du att livet går snabbt? Att du inte riktigt hinner med? Att februari helt plötsligt är mars och sen är det jul igen? Då skulle jag rekommendera en liten graviditet för att råda bot på det. Gå gärna över tiden med minst en vecka och renovera ett kök samtidigt så skall du se att tiden har en tendens att sakta ner. Rejält. Ta dagen som den kommer få en helt ny innebörd. Till sist kommer du antagligen vilja skjuta carpe diem i huvudet och svära på att aldrig mer säga saker som “det är mycket just nu, tiden springer iväg”. Du kommer vilja ha mycket och du kommer vilja springa med. 
Vi var hos barnmorskan idag. Sista besöket innan nästa besök blir antingen av en bebis eller en barnmorska på förlossningsavdelningen som känner hur mogen min tapp är den 29 april. Jag gissar på det sistnämnda. Jag börjar tro att den här bebisen antingen bara är en fis på tvären alternativt att han har en fis på tvären och kommer lagom till jul.
När vi lyssnade på hjärtat och allt det vanliga utbrast vår barnmorska “oh han verkar ha det jättebra där inne, den lilla gossen”. Jaha, kul för honom tänkte jag och Anton sneglade nervöst åt mitt håll. Han vet hur mycket jag ansträngde mig för att inte få ett utbrott.  
Jag tar tillbaka allt jag sa, April är visst det en dum sill, för jag sätter mina pengar på att det här blir en maj-bebis. 
0

Kommentera

Tusen kilo pepp och massa kramar till dig!

ISA

haah jag tror jag ska se till att bli gravid så tider saktar ner lite 😉 närå.. men det är såå kort tid kvar nu, tänk hur lång tid det gått. Häng i! och heja bebis. Kom ut!!

jag fattar!! han vill fylla år på samma dag som jag! 29e april alltså. smart kid. (peppkramar till tusen!!!!)

Haha, 29 april må vara ett ypperligt datum men jag är glad att han kom lite tidigare. Kram!!

Underbar bild! Och sen vill jag precis som anna maria skicka en stor mängd pepp till dig. Du är grym!

Tack !!! Gånger två!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.