2021-05-03

Spring style inspo.

Okej, så jag har sålt stora delar av min garderob. Mest på grund av att jag gick upp ganska mycket i vikt av Idun och ser således annorlunda ut nu. Och orkar helt enkelt inte utseendefixeringen som kommer med försmå kläder. Så jag sålde dem och uppdaterar garderoben samtidigt som jag uppfinner mig själv igen. Det är kul, slitsamt och helt oundvikligt efter en graviditet skulle jag vilja påstå. Men något som kan vara knivigt att prata öppet och ärligt om eftersom det gärna faller under “dum och ytlig”-kategorin. Men ja, den kategorin måste väl också få lov att finnas tänker jag nog ändå. Det har hänt mycket det senaste året, inte bara Idun utan jag tog ett stort steg och bestämde mig för att lägga ner JWHF. Det ena har inte med det andra att göra men någonstans känner jag ett behov att säga hejdå till gamla delar av Christin och hej till nya.

Vi börjar med dessa solglasögon från &otherstories. Jag tycker det är svårt med solglasögon eftersom jag har ett ganska stort huvud. Men beskrivningen “oversize” får mig ändå att vilja testa dessa fyrkantiga.

Denna röda tröja har jag faktiskt köpt. Jag har den i syrenlila också och jag gillar den mycket. Den är enkelt men lekfull i färgerna. Jag har verkligen insett att jag är i en tid i livet där praktiskt, enkelt och skönt får leda stylingen. Men det behöver ju inte bli tråkigt för det. Men har går verkligen upptäckt ljusningen med jeans och t-shirt.

Därför är denna tröja från Ganni också med på önskelistan. Skorna har jag också favoritmarkerat och hoppas de kommer på rea längre fram.

Flätad väska från Cala Jade i färgen “pale banana” hade ju varit fin styla med.

På vägen har jag tappat all känsla för diverse klänningar, men upptäckt kjolar igen. Denna från Baum är kul!

Och så beställde jag dessa shorts från H&M. Resår, luftiga och leopard. Hade gärna stylat med den röda tröjan och gula väskan. Klart!

39

Kommentera

Anna

Tycker att din blogg är underbar, ärligheten är fantastisk och igenkänningsfaktorn är så hög!

Vill nu fråga en ytlig fråga, var kommer den röda tröjan ifrån? Den är så fin och även den syrenlila!

Önskar dig stort lycka till framöver och tack för många fina blogginlägg.

Q B

Efter lite detektivarbete (då jag också törstade efter den) så är jag ganska säker på att den är fr Monki! 🙂

midis

Det stämmer bra!! Monki! 🙂

midis

Tack snälla, vad glad jag blir! Vi får se vart bloggen tar vägen men jag meddelar såklart! Tröjan är från Monki, inser först nu att jag missade skriva det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.