2018-09-19

Sonny Café i Köpenhamn

Hej sommar-onsdag! Med gardinen fördragen och krasslig. Efter att ha mått ganska kasst måndag och tisdag och krampaktigt stirrat i datorn, försökt skärpa mig (classic) och kommit med det ena bortförklaringen efter den andra. Som att det är mycket, återhämtning, ansträngt mig för mycket på tränings osv osv kom jag på att det kanske bara är så att jag är… sjuk. Förskolebaciller snarare är hjärnkollaps. Allt behöver inte vara på liv och död. Det är lättare för mig att ifrågasätta mitt mentala mående, kriser och allt vad det är –  och klanka ner på mig själv snarare än vara…sjuk. Ibland är man så obs på alla sina känslor och tillkortakommanden att man glömmer bort att man kan vara helt normal ibland och bli sjuk. Sist jag sjukanmälde mig för vanligt virus var för 1,5 år sen. Då varken jag eller Anton tog mig på allvar förrän jag hade 40 graders feber trots febernedsättande. Just saying. Så med det sagt och mitt i årets tråkigaste vecka tittar vi på något annat.

Sonny Café i Köpenhamn
Sonny Café i Köpenhamn
Sonny Café i Köpenhamn

Ett köpenhamnstips! Sonny Café! Jag var där i somras med härliga Hanna. Ett av alla hypade caféer i Köpenhamn, spottade både en och två digitala it-girls där. Alla var dock så snygga att jag kände mig från kusinen från landet, typ. Men ändå; trevligt ställe ju!

Sonny Café i Köpenhamn

Mysigt och fina detaljer ända upp till taket!

Sonny Café i Köpenhamn Sonny Café i Köpenhamn  Sonny Café i Köpenhamn

Och ganska klassiska, old school danska mackor. Fast trendigt. Som kyckling med curry på mörkt bröd.

Sonny Café i Köpenhamn

Favoritlampan på plats dessutom. Ett av mina bästa köp till lägenheten ever.

Det var en underbar dag på stan med Hanna. Det är så kul att åka till Köpenhamn med olika människor, för alla har sina favoritställen, sina rundor och obligatoriska pit-stop.

Sonny Café i Köpenhamn

Har hört en del klag och stånk på hur dyrt Köpenhamn har blivit, men jag har inte velat se det pga älskar staden så mycket. Men när jag skulle betala 90 danska (typ 120ish) kronor för två cappucciono satte jag nästan kaffet i halsen. Så att säga.

Sonny Café i Köpenhamn

Och så valsade den här härliga tjejen in med sin barnvagn och både jag och Hanna glömde vad vi pratade om och började stirra pga sjukt snygg ju. Only in Köpenhamn att man kommer undan med en fiskarhatt, tänkte vi. Sen exploderade mode-veckan och tji fick vi.

15

Kommentera

Haha! Jag känner mig rätt ofta som kusinen från landet i den här stan, och jag bor ändå mitt i hipsterkvarterets hjärta. Nästa gång du är i stan får du hojta till så vi kan dricka svindyr kaffe ihop!

midis

Haha skönt det inte bara är jag <3 och JA! Tänkte ta en sväng över nästa vecka pga lite ärenden!! Hörs av mig! 🙂

Elin

Jättefin lampa! Vad är det för tillverkare och modell?

midis

Hej och tack! Jag älskar den! Den kommer från danska lindhold2014 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.