2019-02-03

Söndag och några minnen

Härliga söndag. Kanske extra härlig idag eftersom vi har en veckas semester framför oss med start imorgon. Då åker vi till Lissabon! En resa jag längtat efter himla länge. Att få lite semester såklart, det har varit ett intensivt år. Men även Lissabon har stått högt upp på listan länge. Ser framemot 12-15 grader och blå himmel framför allt. Det är det absolut jobbigaste med skånsk vintern – gråheten.

Även om den här lilla stjärnan skiner upp. Han vaknade på oklanderligt humör idag, vilket var tacksamt för denna trötta kroppen. Ofta är jag lika jobbig som Algot. Stundvis precis lika krävande, hehe.

Saker man kan hitta i jackfickan som förälder. Hehe. Faktiskt ingen aning vart den kommer ifrån. Någon som saknar den?

En väldigt oglammig söndag egentligen. Som mest varit runt köksbordet och nere i tvättstugan. Tur vi ska ha kul imorgon! Medan jag sitter och skriver detta inlägg hinner jag tänka “herregud är det här ens kul att läsa om” säkert tio gånger, men bestämmer mig för att skriva klart. För såhär är livet också ibland.

Malmö in the making! Kom ut en liten sväng för det kändes som om jag skulle tappa mänskliga egenskaper om jag inte kom ut i friska luften i alla fall 20 minuter.

Hej hej! Tog på mig allt knäppt idag. Såna dagar jag lovar mig själv “att nästa gång ska jag köpa en neutral jacka”.

Vi gick en sväng i pildammsparken. Himla enkelt nöje för en treåring på cykel. Har också stått precis, exakt här höggravid. Time flies, lika mycket som det var good times. Jag var 27 när jag väntade Algot och fyllde 28 prick 4 månader efter jag fött barn. När vi pratade om det kom jag på mig själv att chockartat säga “är det bara 3 år sen jag var 28″. För herregud, känns som man borde vara 43 vid det här laget. Kände mig ung och gammal, vital och sliten på samma gång. Tiden, så knäpp grej.

De senaste åren alltså. Barn vände upp och ner på mitt liv. Det har varit så sinnessjukt jobbigt på vissa sätt och såklart helt underbart på andra. Känner mig ibland som stålmannen som pallat – pallar – allt.

30

Kommentera

Åh Lissabon – den staden står också på min “att besöka-lista”! Ser fram emot lite härliga tips-inlägg!
Men barmark, har ni ingen snö där nere i söder? Jag som trodde att hela Sverige var vitt nu för tiden.

midis

SKRIV UPP! BOKA! BRING THE BABY! Så fantastisk stad att se framemot.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.