2018-06-15

Sommarkväll hos Karoline, en kokbok, drömskor och soppatorsk

Vilken dag igår. Ett långt maraton av härligheter. Eller ja, mest härligheter men livet är närvarande i varenda dag, räkna inte med annat. Men just nu vill jag mest snacka härligt. Så det gör vi och hoppar direkt till kvällsminglet. Lina hade vunnit en härlig sommarkväll hos Karoline i julas och nu var det dags. Och det med råge!

Alla var extra glada över att haft en lucka i kalendern just den här kvällen. Det är verkligen hektiskt på alla fronter nu. En retorik man visserligen börjar tröttna på, men det är väl det som är grejen inför semestern. Man är trött. På allt. Så den här kvällen var extra härlig. Karoline hade verkligen skapat en liten landningsplats man kunde parkera och andas lite på.

På plats var även Louise Bondebjer som skrivit boken Naturens Skafferi. Så himla härlig bok och person! Louise hade lagat all mat (med en två månaders på axeln!). Så imponerande. Och maten så himla god. Enkel med en twist. Som denna gula gazpacho på gula tomater och gul paprika. Jag som annars kan tycka gazpacho kan bli lite vattnig och intetsägande sörplade i mig denna. Så god!

Lina, Maria och Karoline. Och lite extra kul att träffa Maria (som Lina alltid pratar så varmt om) och som faktiskt kläckte namnet till “Just Wanna Have Fun”. Mitt bästa tips till företagande och livet i allmänhet; våga släppa in och ta emot från andra.

Här kan man räkna med tjusigt på fötterna. Och Karolines skor stod ut lite extra. Inte konstigt varför, stay tuned.

Trädgårdsbuketter, finns det något ljuvligare? Den här tiden just nu. Så underbar på så många sätt. Det är ju kanske därför man har så mycket att göra nu i förhållande till februari; för att man på något sätt orkar nu. Finns så mycket som ger energi också.

Blått är flott och det är Hanna, Marina och Karoline också. Alltid slående hur härlig stämningen det är när alla samlas. Det är verkligen hjärtligt. Extra kul att också äntligen få träffa Marina som turligt nog var hemma!

Efter god mat och ett (par) glas bubbel gick vi ner till Karolines butik. Kläderna i butiken är ju verkligen tjusiga, men man åker till Råå för Karoline. Som får en att se på stil, personlighet och vad man “passar i” på ett helt annat sätt. Verkligen inspirerande när någon är så naturlig och genuin på det dom gör och älskar. Det skiner igenom direkt när man går in i rummet.

Men just ikväll delade Karoline rampljuset (vilket hon också gör så bra!). Rebecca Björnsdotter var där!! Skodesigner av rang får man ändå säga, otroligt roligt att höra henne berätta om hennes unika skor. På två år (och på halvtid!) har hon verkligen blivit en ny stjärna på skohimlen. Allt från Lady Gaga till Kronprinsessan har burit hennes skor. Man förstår snabbt varför.

 

Jag slog till på ett par. Satt som en smack och är verkligen ett par drömskor. Jag höll mig till en lagom nivå över golvytan, hehe. Så otroligt fint att få se någons dröm, vision och hårda på detta sätt. Kul!

Kan verkligen rekommendera ett besök hos Karoline om chansen uppenbarar sig!

Shopping har aldrig känts så intimt. Och när vi var klara åt vi lite mer. Maräng och rabarberkompott. Ljuvligt.

Louise kokbok Naturen Skafferi som redan blivit så himla hyllad och omtyckt. Fattar varför. Enkel mat är grejen, bara en sån grej som att lägga till lite nektarin i en sallad gör världens skillnad.

Så satt vi och pratade om allt från att man kan söka efter GIF:ar på Instagram, Afound och andra viktiga grejer. Ljuvlig, ljuvlig, ljuvlig kväll. Inte minst för att man också kunde bli trött i samma sällskap. Jag menar; när någon lägger en hand på axel och säger “blev du trött nu Christin?“. Fint ändå. Men någonstans skulle vi ändå ångra att vi surfat efter GIF:ar så mycket.  

För på vägen hem, mitt på motorvägen, fick vi soppatorsk. När Hanna mumlar “gaspedalen funkar inte” och bilen börjar tappa fart. Mitt på motorvägen! Full panik. Ringa lite samtal. Paniken, skrattet och ironin. Batteriet på telefonen slut (GIF:arena). Var är din telefon?? Ringa mer samtal. Vad i helvete. På med reflexväst. Var är varningstriangel?? Vad är en varningstriangel?? Ringer. “Hej kan du hjälpa oss” och så plötsligt, en hjälteinstans från min vän Gudmund som körde ut med en bensindunk till oss mitt i natten. Fyra tjejer som slänger sig runt halsen på honom.

– Var har ni varit? 

– Vi har shoppat! 

Och det var väl dagens blondinskämt. Hehe. Man måste ju ändå skratta. Visserligen extremt klantigt men på något sätt blev det hela rätt fint. Fyra vänner mitt i livet med soppatorsk på motorvägen <3

24
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Maria

Så fina bilder och så fint skrivet om en härlig kväll med smart sällskap. Och glad att jag fick vara med på ett litet hörn och bidra till ert namn, bara kul!

midis

Tyckte verkligen det var en så himla fin kväll. Och kul att ses! KRAM!

vilken kväll, högt och lågt och äventyr i natten! precis som livet ska va

midis

Verkligen högt och lågt, hela dagen faktiskt, härligt och intensivt med såna dagar. Men man minns dom definitivt!

Lina

Älskar att läsa om allt. Blir så himla glad och varm. ❤️

midis

Puss fina du! 💖

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.