2018-01-29

Måndag, en sommarklänning mitt i vintern och glitter på glitter

sommarklänning mitt i vintern

Mötte Anton i trappen: kan du ta en bild på mig innan det blir mörkt? Hej på dig med liksom. Men så kan det gå när man vill ha en bild. Ändå skönt att det är ljust beyond kl fyra nu även om humöret inte hänger med. Jag försöker alltid se till att ta bilder som jag ska vara med på på förmiddagen eftersom jag vet att jag dalar i takt med att eftermiddag blir till kväll. Så har det alltid varit. Jag är som bäst innan lunch.

sommarklänning mitt i vintern

Idag har jag jobbat hemifrån och varit på möte. När jag var arbetslös och precis varit föräldrarledig och badade i ångest över att jag inte gjorde något så kändes det som alla andra gjorde  så sjukt mycket hela tiden. Kändes som man kunde flytta berg på en arbetsdag. Väl ute i arbetslivet är jag chockad över hur  l – å – n -g  tid att allt tar. Om jag bara visste det när jag grät med Algot i famnen.

sommarklänning mitt i vintern

Cyklade runt med den här långa blondinen idag en sväng också.

sommarklänning mitt i vintern

Kände för att vara fin idag eftersom det – ta daaa- var grått som en gryta igen men orkade verkligen inte vara obekväm pga uppblåst. Så tog till denna sommarklänning istället med en extra strumpa. Ett av mina bättre köp förra året, helt klart! Känner mig alltid svängig i den – oavsett årstid.

sommarklänning mitt i vintern

Och så körde jag glitter på glitter bara för att.

0

Kommentera

alltid så fin! tänkte på dig när jag köpte två rosa tröjor häromdagen.

Christin

Tack Ellen <3 speciellt fint det där sista ♥️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.