2020-07-02

Sommar i stan

Juni har blivit juli och vi är tillbaka i stan. Algot går några sista dagar på förskolan, Anton rundar av lite jobb och jag traskar runt med Idun. Två dagar i rad har jag svarat “jag vet inte” när Anton frågat mig vad jag gjort under dagen i sann föräldraledig anda. Skönt!

Jag älskar konstrasterna mellan att ha gräs under fötterna ena dagen och stenplattor den andra. Medan andra pratar om hur de älskar landet och lugnet, så älskar jag stan och pulsen. Jag tänkte alltid att jag skulle bo i London eller New York innan jag fick barn, och även om det inte blev så , så har jag nog någon gen där storstadskänslan pulserar. Jag känner mig hemma när mina fötter landar på asfalt igen.

Sommar i stan <3

Vi följde med Anton och kollade på ett av de projekt han jobbat med under våren. Han behövde checka av lite innan semestern och vi behövde en promenad. Sen åt vi lunch ihop.

Jag slår vad om att hon vaknar precis när maten kommer“, sa Anton. Han fick hundra poäng!

Vi åt supergo sushi och dumpling på Saikô på St Knut. Och så fantiserade vi lite hur det skulle känns att bo runt omkring där någonstans.

Idun <3

Snyggt i Malmö. Nu har jag ont i rumpan för jag promenerat så mycket idag.

För när vi hämtat Algot tog vi stora cykeln och tog oss igenom stan. Nu kan han starta själv och allt och tar sig självsäkert fram på Malmös trottoarer.

Parkerade hemma hos en kompis vars innegård fullkomligt svämmade över i stockrosor, så fint.

Och på var och varannan fasad hängde rosor i stora sjok. Underbart.

Och så fick vi äntligen träffa den här sötnosen. Bra dag helt enkelt <3

35

Kommentera

Elin

Fint! Och var har du hittat dina fina sandaler???

midis

Tack! De är från ett märke som heter “angulus” 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.