2018-09-12

Some good stuff

Waosa, kommande nummer av favorittidningen Eurowoman  – så snyggt!! Danskarna alltså. Måste köpa tidningen pronto. Älskar verkligen detta. Sen slår det mig att det kanske är för att det påminner liiite om JWHFs färger? Hehe.

Annars är jag inne på Sophie Bille Brahes hemsida ett par gånger i veckan. Vet egentligen varför eftersom det är helt utanför min price point men tycker hennes smycken är helt utsökta. Armbandet till höger är en liten dröm.

Min svägerska tipsade mig om den här bubbelgums tjejen i Köpenhamn, Julie Neilsdotter. Tydligen ska affären vara lika hubbabubba som hennes instagramflöde. Verkar värt ett besök i sig.  Även om inte allt faller mig i smaken så är det här halsbandet så himla fint. Får njuta av det när jag träffar Helle (min svägerska) som fick det i 30 års present.

Annars? Längtar så sinnessjukt mycket efter att få resa lite. Anton är chockad över att jag inte tjatat mer det här året. Jag brukar vara ganska drivande i det där. Antar att jag varit lite för upptagen med andra äventyr detta året. Men känner verkligen hur viktigt nya intryck är för kreativiteten. Den hålls inte vid liv av sig själv. Så med det sagt verkar inte det här hotellet i Marocko helt fel.

13

Kommentera

Tokälskar tidningen. Måste ligga på mitt skrivbord asap!!

midis

Mitt med!! Bara som ett dagligt “ahhh”.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.