2021-01-24

Snabb energi

Helgen hade potential, det hade den. Den har inte nödvändigtvis varit dålig men lite dålig ändå. Mest för jag varit helt otrolig osynk med min kropp. Efter graviditeten med Idun har min ägglossning och veckan innan mens blivit avsevärt värre. Ägglossningen gör hederligt ont, men veckan innan mens för mig helt utslagen. Jag blir så otroligt trött på ett sätt som är svårförklarat. Men innan det kickade in rejält så hann vi en fika, ute på Noir. Det kändes helt otroligt exotiskt att sitta och fika även om det är mitt i vintern. Idun och Anton var ute på en promenad så jag mötte dem för en kaffepaus i jobbet. Det var tider det.

Samtidigt som jag varit extremt svajig så har vi köpt ny cykel till Algot, han har lekt med kompisar, jag har bytt vårt och Algots rum, Idun har slängt Algots kläder i toaletten och så har jag ätit två semlor, Algots gamla hamburgare i kylen, druckit för mycket coca cola och stått på tå och rotat längst in i skafferiet för att försöka hitta någon snabb energi.

Tjenamors!

60

Kommentera

Tina

Förlåt på förhand om oombett tips, men kolla in @vulverinekoos på instagram om du inte redan följer, folkbildande om cykler, kvinno- och hormonhälsa. Lärt mig så sjuuukt mkt och har nu typ INGEN pms.

midis

Tack! Tar tacksamt emot såna här tips, tycker egentligen det är sjukt att vi har lärt oss så lite om våra kroppar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.