2019-03-14

Skönsnygga outfits, sjukish x 3 och note to self

Foto: Den Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Alltså herrejesus så långdragen denna förkylning är. Det i kombination med stresspåverkad kropp och ägglossning gjorde att jag låg rejält däckad igår. Idag låtsas jag att jag är frisk fast mina andetag känns som som om dom är 170 år gamla. Slätar över med dessa fina bilder från Claudia från när vi var ute i Falsterbo och fotograferade Johanna Kajson till en kommande intervju på JWHF. Det var den första riktiga vårdagen detta året, fast det bara var februari.

Foto: Den Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Detta kan vara en typiskt trött-men-måste-se-rimlig-ut-outfit. Har investerat i några grejer som är som myskläder men ser ut som vanliga. Jag tycker Ganni gör bra såna byxor framför allt men tipsa gärna om ni vet fler som är bra på samma upplägg. Jag klär mig a-l-l-t-i-d efter humör och 90% av min garderob är skön (speciellt sen Kajsa visade mig att hon ofta har dragkedjan i sina kjolar inte helt uppdragen, varför har jag inte tänkt på detta!!?) men tycker också kläder och att känna sig fin kan hjälpa ganska mycket på dagen och inställningen.

Foto: Den Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Detta var för övrigt den mest sinnessjuka arbetsdagen jag hade detta året so far. Jag vet det redan nu för den lärde mig att jag aldrig, absolut inte, under några som helst omständigheter ska planera in såna dagar.  Det får en robot göra. I’m human. Note to self.

18
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Kajsamagdalena

Yes we are human! ❤️

midis

<3

Vicky

wow så snyyyggg. och krya på dig!

midis

Vicky!! Du är en GODING!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.