2020-01-31

Skall Studio

Från det ena till det andra, men c’est la vie. Har ni koll på ‘up and coming’ Skall Studio? Med bas i Köpenhamn såklart. Ett mer avskalat tips från den här sidan datorn den här gången, och även om jag inte kommer springa runt i linne och beige stup i kvarten, så har Skall Studios fångat min uppmärksamhet. Kanske för att drömmen om sommaren aldrig sinar.

Eller för att det är kul med nya inslag i sin ingångna stil. Eller för att jag fått upp blicken för skjortan igen, efter ett liv i t-shirts. Tycker det är ett fint sätt att känna sig fin och uppstyrd på men som ändå är bekvämt (med rätt modell). Feminina och dekorativa blusar och skjortor till ett par jeans – färdig. Denna är en favorit från Skall Studio.

Och så har de ganska nyligen öppnat upp en studio i Köpenhamn så man kan klämma och känna på kläderna. Står definitivt på min lista att besöka nästa gång jag är i Köpenhamn. Men de har bara öppet tisdagar och torsdagar FYI.

Min svägerska Helle hade en av deras klänning på midsommar – som en dröm!

Enkla kläder med fina detaljer. Små och tidlösa kollektioner i ekologiska certifierad bomull. Fint!

Ser mig själv springa efter Algot i dessa i sommarhuset. Det är juni, strålande sol och vi har precis ätit frukost med våra kompisar som sovit över. Algot letar fram vattensprutorna och Idun ligger och sover. Mmm.

21
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.