2020-03-24

Sista dagen i huset.

Vi river av med vår sista dag i huset. Det var verkligen några härliga dagar med sol flera dagar i rad. Jag kommer faktiskt inte ihåg när det hände sist? Då vill man typ aldrig lämna detta ställe.

Och även all smuts ser fint ut. Här springer vi ut och in och drar med oss gräs, jord och pinnar och jag vet inte vad. Man ska vara rädd om sina grejer men tycker också alltid man främst ska använda sina grejer ordentligt. Så här springer vi ut och in med skor och tofflor och lever livet på landet fullt ut. Precis så som det ska va.

Godmorgon från mig och Idun <3

Jag tog med mig blomrester från jobbet med AB Småland och plockade påskliljor i trädgården.

Algot fick saft.

Till nästa vår vill jag plantera ännu mer påskliljor och gärna i flera olika sorter. Rådjuren äter inte dom och så är de ju väldigt fina och stämningsfulla ändå.

Vi plockade (eller ja, det ramlade) ner vinterfönsterna.

Och även om jag kan bli sjukt överväldigad över allt som behövs göras vid huset så hinner man mer än vad man tror. Här håller Anton på att bygga en spaljé till våra rosor. Ska visa när det är klart!

Och jag förberedde med färg som jag vill måla med i huset. Det är två loppisfyndade byråar som ska målas.

Våren kom så snabbt och när den väl kom så kidnappade corona den. Men den här där under allt bös.

Vi njöt i alla fall för fulla muggar. Längtar redan tills vi ska upp igen. Förhoppningsvis kan vi bjuda in gäster då. Då är livet på landet komplett.

35

Kommentera

Melissa

Hej! Tack för en fin blogg! Jag ser att en av de två fårgburkarna ser ut att ha den där
Typiskt ”danska” röda färgen som jag vill måla en bänk med. Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av koden? Ha en fin dag!

midis

Hej & tack! Och det var precis så jag tänkte mig när jag gick till målarbutiken, dansk röd! Burken är dock i huset och jag minns inte koden, men kollar och återkommer så fort vi är tillbaka! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.