2018-04-11

Onödigt skit och en liten dos av brutal verklighet

shopping-kopenhamn

Jag har köpt lite mer “onödigt skit som jag älskar” (som jag uttryckte det i Family Living, hehe) igen. Det perfekta stället att göra det? Köpenhamn, såklart.

shopping-kopenhamn

Var inom Dora igen och köpte både det ena och det andra. La vantarna på dessa plastbackar jag spanat in några gånger. Ångrar genast att jag inte köpte fler eftersom det visade att dom passar PERFEKT till Algots skräp. Eh, jag menar leksaker.

shopping-kopenhamn

Även några kräftor. En stryka-på-grej att piffa upp ett av Algot enfärgade grejer med och så en brosch till mig. Så att vi matchar. Why not. Man lever bara en gång. Både från Dora, dom har verkligen underbart mycket fint onödigt skit.

shopping-kopenhamn

Fler scrunchie:sar eftersom jag verkligen älskar den röda jag köpte. Varje gång jag inte tvättat håret så tvättar jag luggen under vasken och sätter upp resten i en sån här. Funkar varje gång.

shopping-kopenhamn

En solgul nätväska att handla citroner på möllevångstorget med. 60 pix hos Notre dame!

shopping-kopenhamn

Och så en härlig klämma som liknar godis. Borde köpt fler. Om inget annat är det fint att ha dom i en skål i badrummet. Kanske blir lite FÖR onödigt om dom bara ligger där iof. Men sportade min i söndags.

shopping-kopenhamn

Och så en liten banan-skallra som jag la på posten till min kompis som precis fått barn. Kanske var den mer en ringklocka över mitt dåliga samvete än en skallra. Min kompis har alltså hunnit vara gravid, föda barn och ha en 1 + gammal unge medan jag fortfarande inte tagit mig samman och åkt på besök. Skammen. Men här blir det brutalt ärligt, verkligheten, då när man inte räcker till. Hinner inte fast man vill – och fast man lovar. Men mina ambitioner är egentligen bara av godo, jag vill så gärna hinna med allt. Men resultatet? Dubbelbokar och lovar saker jag inte kan hålla. Både en och annan kompis har gjort slut med mig underåren, delvis för att jag inte lever upp till vad jag säger att jag ska göra alltid. Jag liksom sätter fällebben för mig själv när jag i stunden inte har hjärta att göra någon besviken och säga att jag inte hinner just nu. Istället skjuter bara upp smällen. Oerhört smärtsamt att se sina sprickor så svart på vitt ibland. Men jobbar på att bli bättre på det där. Och vara ärlig med att just nu, just nu räcker jag inte till.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.