2019-04-14

Senaste!

Förutom att Algot kan vara väldigt envis atm så måste jag säga att 4års åldern är himla mysig. Roligt, smart och on point. Som när vi promenerade till förskolan för ett par veckor sen och han stannar framför en port och säger att jag ska ta en bild på honom samtidigt som han korsar sina ben. Precis som jag gör ju! Intressant bild för jag blev först stolt och tyckte det var gulligt, sen började jag ifrågasätta det och till sist tog jag tillbaka det. Ifrågasättande alltså. Är det inte trögt att det man gör hela tiden förringas? Även av en själv? Så djupt går ifrågasättande av ett kvinnodominerat yrke. I slutändan är det supermysigt att Algot kan se sig själv i mig och vad jag gör. Vill att han ska kunna se sig i både mig och Anton nämligen.

Har handlat blommor och sprungit runt i en svart klänning. Händer inte allt för ofta, men ibland så. Men gärna med ett mönster då eller så kombinerar jag olika material för att det svarta ska bli lite mer levande.

Algots rum under konstruktion. Går sjukt sakta att inreda klart efter renoveringen förra året. Har fortfarande inte visat er bilderna från renoveringen. Men orken tog slut, antar jag. Ibland bubblar det upp, men det går rätt sakta. Tur att det är mysigt under tiden ändå.

Efter hämtning mys! Sommarhalvåret är så mysigt när man har en hel dag kvar efter hämtning – om man vill. Hela familjen är ju ofta trötta på eftermiddagen men det är så härligt att man kan lunka hem och köpa en bulle om man får lust.

Malmö var så fint en morgon när allt höll på att vakna till liv samtidigt som jag sprang till ett frukostmöte.

När temperaturen letade sig uppåt passade jag på att köpa ett par nya vårskor. Ville ha ett par som var lite tjusigare än ett par sneakers och som inte var sandaler eller typiska ballerina. Föll för färgen på dessa och skärningen och den spetsiga tån. Dessutom är dom supermjuka.

Trött helgsmys med Algot. Osminkat och gött när vi var på Sofiero i helgen en sväng. Kände mig trött, pms-ig, ful men glad.

Och så åkte vi äntligen hem till Kvidinge en sväng och hälsade på Antons föräldrar. Det var längesen för dom varit sjuka men det är ju deras ensak, ville mest visa och poängtera att hela familjen var glada för att vara där igen. Algot allra mest.

Och så var jag en sväng i Helsingborg igår för att äta middag med mina kära kompisar Marie och Kajsa. Som sen blev drinkar, som blev shots, som blev dans till kl 03 på natten. Skål för icke- civilicerade- vuxenmiddagar liskom! Jag har känt Marie & Kajsa sen gymnasiet och vet inga som kan ge sig hän som dom. Självdistansiga, livsnjutiga och love them. Får mig att leva lite extra ibland. Samtidigt som vi alla grät för och åt varandra minst en gång under kvällen. Sorger och livsglädje dansar ibland bredvid varandra, och det är så fint när man har några man kan dela det med.

Kände mig lycklig när jag valsade hem i vårnatten, även om jag akut saknade Algot och Anton också. Men ganska lyxigt att man kan få lov att ha lite av allt ibland.

 

 

24

Kommentera

Marie

Älskar dig min fina vän!

midis

Dito <3

jennybrandtgronberg

Så fint med dans!

midis

JA!

johanna

Fint!! Vart kommer det snygga glas skåpet i Algots rum ifrån?

midis

Hej! Och tack! Förlåt för lite sent svar, skåpet är från Asplund!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.