2019-11-08

Senaste tiden

Hej från senaste tiden! Jag har haft svårt att hinna med allting men det härliga med att blicka tillbaka är väl att man får gå igenom allt igen. Ligger någon slags mindfullness i det för mig. En av de härligaste sakerna med att dokumentera sitt liv. Då kan jag komma ihåg att jag såg ut såhär när jag väntade mitt andra barn och att sovrummet var stökigt även då.

Det har ju varit mycket fokus på jobb i höst. En dag för ett par veckor sen var jag inbjuden till en workshop för att diskutera digital kommunikation. Även om vissa påstår sig att all kommunikation är samma typ av kommunikation, hehe, vilket iof är sant i viss mån. Men vill ändå påstå att det fortfarande finns behov för att dela upp det ibland, digital och inte digital. Det var hos kommunikationsbyrån Navigator här i Malmö och kunden var konsthantverkscentrum och flera olika aktörer från Malmö var inbjudna. Lite oväntat sammanhang för mig, men samtidigt inte för det är så tydligt att man kan ha gemensamma beröringspunkter även där man tror man inte har det och att det alltid finns utrymme att hjälpa varandra med sina olika kompetenser. Roligt, tyckte jag!

En annan dag gjorde jag mig fin och var ambitiös i mitt skoval när jag hade klackar på mig för första och sista gången den här graviditeten.

Vi skulle ha en afterwork tillsammans med några JWHF-bloggare här i Malmö ju! Älskar när vi ses och ser framemot att samla hela (!) gänget igen senare i 2020 (ska bara föda lite bebis först).

Och så har jag jobbat en del ihop med Jenny också. Älskar verkligen det. Här är vi hos vår bloggare Agnes företagsäventyr, Vi på Ön, som hon driver med två andra. Det blir ett kommande reportage på JWHF, håll utkik. Så jäkla fint verkligen.

Och så gick mycket tid till att jobba med Beyond Us lanseringsfest. Här är innan dem hade öppnat. Helt sinnessjukt så mycket jobb dem hunnit med sen dess. Jasmin jobbar ju där nu förresten!!

Skickade ut ballonger som inbjudan till den pre-opening dinnern som var vårt huvudfokus. Fint blev det!

Jag har sett ut såhär! Blev så glad när favoritjackan från Ganni fortfarande passade.

Varit på ett himla trevligt event på Kvänum som trendgruppen PR anordnade. Malin Persson var där och bjöd på sina favoriter från naturen. Det var gott och fint men framför allt en bra gästlista för hade väldigt trevligt med alla kvällens gäster.

Och fick en himla lyxig goodiebag med oss hem, tack för det! Anton har lagat tokmycket mat på stekjärnet och är supernöjd, hehe.

Och sen var det äntligen dags för Beyond Us stora dag och lanseringsfest. Jag och Sanna pillade med vårt efter att ha hämtat alla blommor vi behövde.

Här är Petra, som är en av grundarna av Beyond Us, som också var i farten. Det var alla, vilket verkligen krävs i ett sånt stor projekt.

Jennys prints var där och var snygga. Hon säljer ju sina grejer på Beyond Us nu ett par månader framåt – gå dit och upplev! Kläm och känn och ta med dig hem. Jag har flera av JennyoJens prints hemma, sen långt innan jag lärde känna Jenny egentligen, för tycker de är geniala. Jag är sjukt sugen på denna till vårt sovrum.

En annan dag såg jag ut såhär, i en härlig mönsterkombination av rutigt och prickigt. Tog det som passade helt enkelt, börjar komma dit i graviditeten på riktigt nu.

För helt plötsligt var det måndag och där var Jenny igen. Hehe. Vi skulle ju fota fler grejer ihop. Hemma hos Johanna och Emil som driver Tropical Scandinavia.

Vi fick bullar och kaffe och hade himla trevligt. Ibland yras det om “tänk så mycket vi fått gjort om vi inte pratat så mycket” och så slår vi på oss själva. Men fy fanken vad trist (arbete)livet hade varit utan detta. Det är ju vår version av kollegor och utan dom hade jag nog blivit sinnessjukt vid det här laget. Jättejättejätteskönt att få ha folk runtomkring sig som känner igen sig. Plus, på vilken arbetsplats pratar inga kollegor med varandra??? Bara att vi kanske inte får betalt när vi gör det, hehe.

Mmmmm så fint det blev, hojtar när det är ute!

Och det var lite av det som fastnade på bild. Har rätt kul ändå, när allt kommer omkring. Hoppas jag får lov att göra detta länge länge länge.

 

 

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.