2020-02-10

Senaste av solsken, bebisliv, hummus och jobb

Här kommer lite från den senaste tiden. Jag har ingen aning om vilken dag eller ens hur längesen det är förutom att allt är inom Iduns livstid. Som typ är det märkligaste just nu. Sen hon kom har det varit mer sol än på länge!

Vi är fortfarande mest inne, delvis beroende på bebis, delvis på grund skör själ och delvis på grund av rejäl dos av februaritrist också. Men då har jag försökt pigga upp med glada kläder. Hej hej!

Vi är tillbaka här nu, på konsthallen. Jag tröttnade rätt rejält på konsthallen ett tag. Nu förstår jag varför, det är inget fel på varken stället eller maten, men det är ett av få ställen som är självklart med barnvagn. Så man går hit ganska mycket med bebis. Och sen tröttnar man och behöver vidga sina vyer.

Nostra är också bra för de har himla gott kaffe! Men nu har vi redan hunnit gå denna rundan så många gånger. En del av mig älskar rutinen, en annan del av mig skriker efter miljöombyte.

Och så har jag varit ett par svängar inom AB Småland här i Malmö. Har ett himla roligt samarbete med dem om en månads tid som jag längtar tokmycket efter! Stay tuned.

Livet känns tio gånger lättare när solen skiner. Speciellt med sömnbrist och hormonerna. Bokade en tid hos min terapeut förra veckan. Även om jag vet att det är hormonpåslaget som spökar och vrider upp ångesten så är det alltid skönt med hjälp och stöd.

Vilket jag också får av den här personen. Det var hans som propsade på att jag skulle boka tid. “Bara gör det”, sa han utan värdering. Och så tar han kvällspasset med Idun varje dag, så jag kan gå och lägga mig mellan 20.30 och 21.30 och hinna sova några timmar ostört innan nästa amning. Det är nog direkt livsavgörande (för mig) just nu.

Vi har också hunnit testa ett nytt ställe vid Triangeln, en hummusbar som jag verkligen kan rekommendera. Det var gott. Och känns ju såklart extra bra att supporta efter man läste detta om stället och personen bakom.

Sommar och vinter i en fin kombination. Sommarklänningar passar lika bra på vintern!

Och så har jag hunnit med både ett, två och tre jobbmöten inför roliga grejer i vår. Men inte utan att det blir en liten konflikt inom mig. Kanske låter konstigt men jag var inte beredd på att kärleken till Idun skulle vara så omedelbar och intensiv. Vill ibland bara djupdyka och försvinna in i allt som är hon och underbara familjeäventyr. Men med det sagt så tänker jag även varje gång jag kommer hem från ett möte ang jobb “fy fanken vad roligt detta är“. Två riktigt fina känslor men som kräver lite finess att sicksacka mellan.

38

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.