2018-10-09

Senast sparat på Instagram

Senast sparat på Instagram

Oh my, älskar denna lampan. Hittade den här, hos en köpenhamnare öf cörse. Nu föll jag lite extra för färgkombinationen i allmänhet och lampfoten i synnerhet. Verkar tyvärr som att det är en vintagelampa, men kul konto för andra tjusiga lampor och finfina lampskärmar i roligare stukning.

Senast sparat på Instagram

Köpenhamnskt konto igen!  Det är nog meningen att jag ska bo där egentligen. Sparade den för jag älskar vasen och blombuketten. Men kannan står också högst på min önskelista till sommarhuset. Unnade ju husen glasen.

Senast sparat på Instagram

Måste springa inom Holly Goligthly nästa gång i köpenhamn. Dessa armband verkar ju vara helt underbara. Av denna tjej.

Typisk cool tjej som får mig att vilja vara lika cool, hehe. I alla fall fick bilderna mig att längta tillbaka till New York. Pre- barn så var verkligen New York mitt go- to- ställe. Jag och Anton förlovade ju oss där. 

Senast sparat på Instagram

L- a- m- p- a- n. Har länge drömt om en sån här från Isamu Noguch. Så fin! Dessutom är fotona ett finfint inredningstips. Jag gjorde något likande till Algots rum. Jag förstorade tre fotografier jag tagit från olika resor vi gjort. Knepet att få en härlig och stylish känsla (snarare än fotoalbum på väggen) är att välja foto i samma färgskala. Jag har rosa, turkos och sand i mina (hej strandliv!).

Senast sparat på Instagram

Onödigt skit som jag älskar, som jag en gång uttryckte det i ett hemreportage. Men det är sant. Jag har flera olika stilleben-konstellationer här hemma. Har exempelvis alla mina vaser framme osv. För att jag tycker så mycket om fina prylar, hehe. Dessa skulle göra sig utmärkta här hemma.

13

Kommentera

Kikki

Jag såg dej på gågatan vid lunchtid i Malmö idag. Har sett dej ngn gång innan oxå. Du är alltid på språng, vem är inte det 😉. Du är så fin och jag blev så glad av din outfit med härliga färger. Du inspirerar mej! Med dina härliga färger men framför allt för dina fina och innerliga inlägg om livets upp och ner. Jag känner igen mej jättemycket i ”att säga nej är att tacka ja till något annat”.

Nästa gång kanske jag vågar komma fram och säga hej. Kram 💚

midis

Men hej! och tack för dina snälla ord, det värmer! Och alltid kul när någon säger hej ju 🙂 Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.