2019-05-07

Saker jag önskar mig till sommarhuset

Jag gjorde några inredningsmissar i sommarhuset när vi köpte det. Jag tittade på vad alla andra gjorde och föll i fälla kring vad jag trodde ett sommarhus borde vara. Kollade på blommiga tapeter och jag vet inte allt. Inget fel i det, bara inte jag, inte vårt hus. Jag vill att vårt hus ska få vara en kreativt ställe, mer konstnärligt och lite som man vill. Blanda gammalt, loppis, klumpig rotting med skira färgstarka material. Mönsterkombinationer, keramik och gamla tyger. När jag såg den här franska lampan hos Beau Marché tyckte jag den fångade känslan jag gärna vill försöka skapa ganska så perfekt. Former och material i en härlig blandning.

Ändå sen jag såg de här kopparna från Peter Shire för drygt ett år sen hade jag drömt om dem, men de verkar svåra att få tag på. Det är de finsate kopparna jag sett, som små konstverk. Eller, det ÄR konst. Önskar mig minst 4 stycken till alla sommarens frukostar.

Och dessa vackra munblåsta glas som Alex Eagle designat. Har några liknande från Stilleben som jag gärna blandat upp med dessa. Älskar det ojämna i glasen.

Får väl betona att detta är just en drömmig lista. Men gillar idén att samla på sig unika och vackra grejer och blanda med diverse fynd. Som detta sidobord i glas. Så otroligt fint i sig själv och hade brutit av med det andra i vårt hus på ett fint och annorlunda sätt. Hade ställt det bredvid soffan och vårt terrazzobord vi hittade på loppis för 60 spänn. Ska bara önska mig 2 tapeter också och sen var allt klart. I mitt huvudet i alla fall.

18

Kommentera

midis

Prylar, ändå ganska kul ibland 🙂

Kopparna!!!

midis

Så jäkla fina!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.