2018-10-17

Rutor!

Förra året lärde jag mig bära leopard, detta året har det varit rutigt. Tar sakta men säkert död på hjärnspöken om att man inte passar i det ena eller det andra och låter nyfikenheten tar fart istället. Rutigt, precis som leopard, är också (även om det kan låta motsägelsefullt) neutralt. Alltså att det passar till allt på något vänster.

Källa: här

Som alltid när man är nyförälskad går man all in. Så jag kombinerar gärna rutigt med rutigt. Så himla fint och blir lekfullt snarare än gubbigt.

Källa: här

Rutor x 3! Älskar detta, vill genast ha ännu mer rutor.

Källa: här

På tal om gubbigt; släng på ett par sneakers och lösa brallor så ser det inte lika stelt ut. Även om kostym-looken är sjukt snygg så känner jag mig mest bekväm i.. inte kostym. Plus känner mig lite fånig i kostym när jag jobbar hemifrån, men vill gärna snabbt och enkelt känna mig stilit = rutor! Jag mjukstartade med små rutor men den här kappan var toksnygg ju!

Källa: här

Älskar detta. Håller med om att tankarna går till en murrigare färgskala till hösten. Men detta inspirera mig så mycket till att behålla lekfullheten. Kombinera olika mönster med intensiva färgklickar (se hur rutigt passar till allt?).

Källa: här

Med rätt passform kan jag verkligen uppskatta oversize modet. Coolt, kul och skönt.

15

Kommentera

Kajsa

Heja dig!! <3

midis

Kajsa, vad glad jag blev när du dök upp i mitt kommentarfält <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.