2019-01-03

Rutigt plus rutigt

Hej! Först och främst: tack för era fina kommentarer på förra inlägget. Tuffa på som vanligt sa ni och inte så dåligt det! Att höra från er gör det här jobbet 1000% roligare. Att blogga är stundvis pyttelite ensamt jobb, och det kan va så sjukt svårt ibland att peppa sig själv. Väldigt mycket lättare att ifrågasätta sig själv. Så blev sån himla bra start på 2019, känner mig så glad och motiverad. Så tack!

En frågade efter mer outfit-inspo. Kul ju!! Älskar ju det själv, hehe. Ibland dock lite lurigt med vem som ska ta bilden, men idag löste Anton med bara en suck. Körde dubbla rutor, älskar det konceptet. Det funkar på någon vänster. Blir kul och lekfullt istället för trist och gubbigt. Precis som min andra mönster-favorit-kombo: rutigt och leopard (testa det, så fint!). Kjolen är från &otherstories och är tvungen att vara uppknäppt i midjan för att magen ska få plats, trots största storleken. Vet inget ställe som är så uppenbart diskriminerande mot normala jäkla kroppar så som &otherstories. Blir så sjukt sur varje gång jag tänker på det, likt förbannat handlar jag där ibland.

Annars? Vi är fortfarande lediga en vecka till. Mysigt men längtar alltid liiite efter att få tänka färdiga tankar en hel arbetsdag igen. Må prata mycket skit om vardagen, men på många sätt är den underbar. Alla mår bra av den (även om jag tycker det är viktigt att även barn är lediga och det är härligt osv osv osv, men långledigt is a pärs och utmanande ibland). Dessutom har min hy blivit så sjukt kass. Världsligt, jag vet, men känner mig trist. Hade en del problem med hyn innan Algot, men efter graviditeten blev den himla bra. Och så plötsligt nu, helt kaputt igen. Känner mig som en tonåring. Eller sjukt sliten småbarnsmamma. Ibland undrar man vad skillnaden är.

28

Kommentera

Veronika

Kommenterte ikke forrige innlegg, var enig med alle de andre. Fortsett som du gjør. Det som gjør din blogg til min favoritt, er:
1. At du skriver gjenkjennelig om småbarnslivet og ekte og ærlig om livets mange sider,
2. mikset med fine fargerike fotos fra både bymiljøer og landet (fargerike husfasader, kafeer, interiør, lekeplasser, blomster, ugress, du finner jo noe fint i alt), og
3. du har en herlig klesstil. Superinspirasjon og fargeeksplosjon 🙂 Jeg har selv begynt å kle meg i farger og mønstre jeg trodde jeg ikke kunne ha (haha, tenk at man tror det) og jeg blir glad av fine klær 🙂

midis

Tusen tack! Blir så glad för alla kommentarer, alltid! Inte minst denna. Blir ju också lättare att jobba när man får höra vad man gör bra <3 och heja mer färg!! Tycker man sakta men säkert vågar ta mer plats även på andra ställen sen.

Caro

Heja dig!!

midis

Tack!! Du med ☺️

Alltid frivillig outfit-fotograf här! :*

midis

Amen ja!!!! I’ll call you 🧡

Elin

Väldigt snygg outfit! Och har också rätt kass hy nu, framförallt torr, och hjälp så mycket glåmigare man känner sig. Jaja, jättekul att du känner dig motiverad och heja dig!

midis

Tack! Ja det påverkar verkligen mycket, så trist. Men tänker att det är ok ibland, att känna så också. Kram!

Ellie

Din blogg är min favoritblogg just nu. Igenkänning, livets toppar och dalar, och alltid fina bilder gör att jag tycker mycket om din blogg.
Förstår trist-känslan av dålig hy. Min hy blev otroligt mycket bättre när jag kraftigt reducerade mejeriprodukter… Men det är ju årstiden också kanske?
Kram på dig.

midis

Tack!! Fasiken så fint!! Suger i mig allt som en svamp denna något segstartade måndag. Mejeriprodukter och vete är väl generellt sådär för kroppen men jag älskar skiten!! ☺️ Men ska absolut testa om det inte blir bättre. God fortsättning!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.