2018-04-20

Rosa, leopard och fredag

Rosa tröja från rodebjer

I onsdags dök jag och Lina upp i samma kjol. Har ju väntat på att detta skulle hända. Men förståligt när det kommer till den här kjolen. Älskar modellen. Sportade denna häromdagen. Även om jag fortfarande tycker storlekarna på &otherstories är under all kritik. Tröjan är från Rodebjer och perfekt. Har det visat sig. Kan kläs upp och ner hur som helst och är tokskön.

Rosa tröja från rodebjer

Vi hade möte, stämde av och var effektiva. Lina är liksom en kraft. Och fint att vara i i samklang med någon så som vi ändå är i detta projekt vi har ihop. En anledning till varför det är så snabba puckar.

Rosa tröja från rodebjer

Sen cyklade jag till kontoret. Jobbade och hängde med Sanna som också sitter på Lokal54 nu. Så härligt. Skojar om att vi borde ställa en mikrofon på bordet mellan oss. Hade varit en livad podd. Lär mig så sjukt mycket av både Sanna och Lina, dom är väldigt generösa med sin kunskap (och vänskap!). Det är en ständig balansgång som ny i yrkeslivet. Att veta sitt värde och ändå vara ödmjuk inför att man inte kan allt om allt. Jag balanserar för glatta livet.

Rosa tröja från rodebjer

Cyklade hem i ett sommarvarmt Malmö, svängde förbi florista och städade lägenheten. Idag åker vi ut till huset för att fira Algot i helgen. Han fyller ju 3 på måndag.

Glad fredag!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.