2018-11-19

Rosa inrednings-inspiration, why not

Källa: här

Detta är mitt drömvardagsrum. Mustigt, högt i tak, färg och knäppt. I hemlighet går jag och drömmer om ytor, ytor, ytor i nybyggt stuk och takhöjder från gamla våningar. Ibland känner jag mig verkligen som två personer.

Platsbyggt när det är som absolut bäst. Längtar tills vi får vår garderob på plats (som dock inte blir rosa utan i trä pga Anton älskar naturmaterial och jag älskar färg = blir iof en väldig härlig kombo).

Källa: här

Älskar detta!! Knäppt, oväntat och ovanligt. L – Ö – V – E it.

Källa: här

Den här bilden har jag på mitt skrivbord (på datorn) och tittar på flera gånger i veckan. Den väckte all lust till vårt sovrum, som jag tittat lite sorgset på sen vi byggde om. Har inte fått någon feeling. Sen såg jag denna. Från Köpenhamn. Såklart. Typ den finaste inredningsbilden jag sett på extremt länge. Om någon skulle få uppgiften att beskriva min personlighet genom en inredningsbild så hoppas jag dom skulle välja denna, hehe.

Källa: här

I en framtida JWHF-koncept-butik är detta en given referensbild.

Källa: här

Ett tag var jag besatt av att försöka hitta / återskapa dessa stolar. Tillsamans med det runda bordet är det helt underbart. Anton hejdade mig – “var ska vi ha dom, christin“. Bra fråga, borde inlett med det men ville helt enkelt inte.

Detta är jag i det livet jag lever ett roligt och pampigt och dyrt liv i New York. Eller kanske Italien.

Källa: här

Fin matta jag en önskat mig en gång i tiden, men som det inte blev någonting av. Men där färgkombinationen måste ha fastnat för precis de här färgerna är Algots tre grundfärger i hans rum so far.

Källa: här

Däremot har jag besämt mig för att måla vårt sovrum rosa, nu ska jag bara bestämma nyans. Lutar åt något lite knalligare eftersom vi bara har en säng i rummet. Men till andra starka färgerna så var den här finfin. Dog lite när Anna María målade sitt kök såhär fint.

Källa: här

Detta liknar The Apartment i Köpenhamn tokmycket, tänk om det sett ut såhär någongång och jag missade det. Väldigt fint (felåt för pixlig bild dock)!

Våra badrum är det tråkigaste i vår lägenhet. Renoverade men inte vår stil. Classic. Men har känts totalt onödigt att göra om pga funkar ju fint. Men om det skulle behövas står det här högt på listan. Speciellt den inkaklade hyllan. Ljuvligt.

12

Kommentera

Rosa FTW! Älskart!

midis

J- A- A- A- A!!!

allt som är flera nyanser av rosa (eller olika nyanser av rött + rosa) har en särskild plats i mitt hjärta! älskar således “roligt och pampigt och dyrt liv i New York”-bilden…

midis

HÅLLER HELT MED!! Jag gör där gärna sällskap där, hehe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.