2021-01-09

Rester från jullovet.

Vi har verkligen haft ett väldigt fint jullov. Det har varit riktigt mysigt, på måndag är det tillbaka till vardagen igen men jag hittade dessa bilder från huset. Vi var ju där i 11 dagar under julen. Jag vet knappt vad vi gjorde men det var väl egentligen det som var så himla härligt på ett sätt. Dagen efter julafton vaknade vi alla fall upp till strålande sol och en trädgård träckt med frost.

Huset är förstås alltid mysigt men det är något speciellt när man vaknar och rummet sakta fyllt av solsken.

Jag tycker inte om pandemin men det senaste året har verkligen fått mig att fundera på vad jag tycker om att göra. Jag gillar saker som att gå och lägga mig tidigt och att vara hemma med min familj.

Algot med sin julklapp i handen.

Vi gick en promenad och hamnade nere i hamnen där det var städat för vintern.

Men vi hittade ett ställe i lä.

Idun vaknade förstås.

Hann njuta lite i fred.

Sen myste vi tillsammans. Älskar Algots kroppsspråk här, när han samtidigt dricker varm choklad. Vår långa lilla kille. Förra året rullade jag upp överfallen flera varv och tänkte “denna kan han ha i flera år” men kolla anklarna nu.

Denna känslan!

Vi hade med oss lussebullar också. Det är min favoritfika på julen. Oj oj oj som jag äter lussebullar. Det var typ den största händelsen den dagen.

En annan dag vaknade vi ta mig tusan upp till lite snö! Det var jämngrått majoriteten av dagar och lamporna var på non-stop så alla var väldigt glada över detta ljustäcke.

Förutom Idun dårå som inte alls visste var snö var.

Aldrig någonsin har några grästussar stoppat skåningar från att åka pulka! Classic jullov.

39

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.