2018-04-14

Rester från en iskall Köpenhamnsdag

Köpenhamn Köpenhamn Köpenhamn, I love you. Lucky me att jag har familj här så jag har anledningar att åka dit stup i kvarten. Eller om du undrar varför jag är där stup i kvarten. Jag har familj där. Och stört-älskar stället i samma andetag.

Jag blir osäker om jag har visat dessa bilder, men dom ligger i ett utkast så tror min hjärna hoppade över dom. Dumt för det var en härlig dag för några vecka sen. Eller är det redan en dryg månad sen? Svårt att veta eftersom man kan ju inte gå på vädret. Det var ISKALLT men sen igen så var det ju en mindre snöstorm i Malmö för 1,5 vecka sen.

Så det var lager- på lager stilen som gällde.

Vi åt ju frukost här. Fint för alla men kanske lite extra om du är vegan och tycker det är svårt att hitta bara veganska ställen – look no more!

Gick in på några förutbestämda stop. Går alltid till olika ställen med olika människor i Köpenhamn. Lite kul att man liksom får sina rutter.

Men Helle är väldigt bra (och generös) på att visa mig sina små gömställen. Tänk så fint här är när allt slår ut. Ett tag var här tydligen värsta pokemongo- stället och folk hittade hit. Och irriterade dom som haft det som sitt hemliga och härliga lunchställe i lugn och ro.

Det skulle ju vara fint för mitt blogginlägg om jag kom ihåg all kuriosa Helle berättade om detta ställe. Men icke. Men fint var det!

Och så avrundade vi ju dagen på Apollo Bar vid Nyhavn.

När gör vi det igen, Helle?

0

Kommentera

Jag älskar också Köpenhamn, men har inte riktigt den tiden att besöka Köpenhamn så ofta som du gör, men nu förstår jag lite mer!Ha en fin lördag, med lite mindre blåst än de senaste dagarna bjudit på😀. / Pernilla

Christin

Ja men precis, hehe. Det är så självklart för mig att jag glömme att alla inte vet. Men har två bröstar och Algot en kusin. Och eftersom jag har så lite familj anstränger vi oss lite extra för att Algot och Viggo ska få ha sin. Ibland är vi där bara en eftermiddag eller kväll osv. Också därför jag är i England minst 1 gång om året – för där bor mina kusiner. Hehe. Kram! Verkar bli härligt vindstilla (nåja mindre storm iaf) idag!

Helle

Så snart som muligt<3 Har allerede ruten planlagt – morgenmad på Hotel Sanders, vores sædvanlige butikker, Glytoteket inkl. frokost, vin på beau Marché og så eventuelt strække den til vegetarisk middag på VeVe?! Anton og Kalle passer børn hehe:)

Christin

Eh JA!!! Måste boka snarat! Jag ber mitt folk ringa ditt folk 🤓😂😘😘😘

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.