2017-10-03

Renoveringsplaner och Instagram LIVE

Vi kommer aldrig flytta ifrån det här lägenheten. Har vi bestämt oss för. Äntligen. När jag väntade Algot började frågorna hagla in. Ska vi flytta till större? Jag typ spottade nej i huvudet på dom. Min puttrande hormongryta till kropp klarade inte fler förändringar. Plus att jag har alltid lagt 100% av min trygghet i vart jag bor. Varit väldigt viktigt för mig med denna ängsliga själ. Plus att den är ju faktiskt hela 74 kvm och rymmer mer än väl två vuxna och en bebis.

Men sen blev bebisen ett barn. Idéen av fler barn började kännas mindre läskig (men fortfarande för läskig). Och sekunden Algot lärde sig hoppa ur sin spjälsäng ökade längtan efter ett rum till dramatiskt. Inte minst med tanke på att Algot som ska operera in rör i öronen nästan vecka kommer höra drastiskt mycket bättre på direkten. Minns när min kompis frågade förvånat hur vi kunde gå ut och in ur sovrummet utan att han vaknade. Och jag som svarade glatt med att “han vaknar av ingenting. Inte ens vår gnissliga rullgardin”. Visade sig att han inte hör någonting. Typ så. Så i ett halvår kollade vi på Hemnet. Hittade såklart massor av fint. Men ingen som var som denna lägenheten. Så till sist bestämde vi oss för att vi helt enkelt bygger om den till en trea. Vårt enorma sovrum – som en gång i tiden var en 1:a ska bli två sovrum. Och med det sätter man ju såklart igång tankeverksamheten kring hela lägenheten. Vill möblera om överallt. Kanske har det något med att göra att när man känner en så tydlig förändring i sig själv att man på något sätt behöver se samma förändring fysiskt också. När vi kom hem från vår långresa 2013 sålde jag mycket av våra gamla grejer och möblerade om då också. Kände det så tydligt i mig. Var tvungen att manifestera det nya.

Hur som helst. Tänkte visa de nya planerna och hur sovrummet ser ut idag på Instagram LIVE kl 17.
Dum tid kanske, jag vet. Inte så smart ur den digitala strategins synpunkt. Men så är det. Livet trumfar sociala mediers bästa sändningstid (och det är väl så man behåller en någorlunda vettig och sund relation till sociala medier i min mening). Algot ska sova, Anton ska va hemma, middag ska ätas osv. Men ska försöka spara den och lägga ut i efterhand. Har faktiskt ingen aning om det är den bästa idén. Men det finns två starka argument. Sovrummet är så stort att det inte får plats i ett fotografi. Ett. Och två. Testar man inte så vet man ju aldrig. Så nu testar jag! Klockan 17!
Plus att jag publicerar lite inspiration till de nya rummen här ikväll. Nu vet ni!

Puss!

0

Kommentera

Vart har du köpt byrån, eller är det ett DYI?

Christin

Oh om du tänker på mittersta bilden så är det en designad byrå från Asplund (är man gift med en nördig arkitekt så är man) MEN!!!! Kul som ett DIY projekt. Tror man hade kunnat göra det fint med ett par IVAR skåp?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.