2014-10-17

Regn och åter Frankrike

Alltså, nu har det ös-ös regnat i flera dagar. Och jag har cyklat tvärs över stan varenda dag, varenda himla dag. Igår vad jag så blöt, att när jag stannade för att köpa med mig fika hem, så var personalen tvungen att MOPPA GOLVET efteråt. De första dagarna kunde jag (eventuellt) se charmen i höstrusket, men nu är orkar jag inte byta kläder mer. Så jag stannar hemma och minns Frankrike. 
 
 
 
 
 
I somras påväg hem från Bordeaux stannade vi för att äta lunch i en helt otroligt charmig sommarby. Jag inser att det vore lägligt att minnas namnet på den byn nu, men det är nackdelen med att resa med lokalare. Jag har då en liksom tendens att bara följa efter och sen inte minnas så mycket namn och andra detaljer. Men i alla fall. 
 
 

 
 
Färgglad, precis vid havet och full i blom – dessutom känd för sina ostron! 
 
Här har alla parisare som tycker Cannes och Nice är passé sina sommarhus. Vissa hus ligger idiot-nära havet. Bilden på mig med fötterna i vattnet och skorna i händerna är max tre meter från bilden på mitt resesällskap. Bilderna på husen har jag tagit när jag stod i vattnet. Havet slog alltså mot husfasden. Inte alltid så praktiskt kan jag tänka mig, men en dag som då kändes det helt sjukt drömmigt. 
 
 
 
Men det hela var extremt pinterest-drömmigt och jag njöt så mycket att det till och med räcker och blir över till en regnblaskig dag som denna. 
 
0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.