2019-09-19

Puss och hej på er

HEJ från sovtofsen! Ibland går jag och lägger mig såhär och vaknar upp såhär, jobbar såhär och går och lägger mig igen. Har förvisso ett möte i eftermiddag jag måste reda ut håret till men så så så underbart med så stora variationer i ens arbetsdagar att jag kan gå runt såhär vissa. Det gör att jag kan må bra (bättre) i rådande arbetsklimat, hehe. Tar hand om själen, laddar om och gömmer mina utslag lite om jag ska vara ärlig. Är lite ledsen för att mitt Perioral Dermatit kommit tillbaka. Alla som har eller har haft problem med hyn vet att det tyvärr väldigt lätt sätter sig på andra ställen än bara på dem ytliga. Känner mig inte alls fin i dagsläget, vilket är oväntat trist. Men positiva är att den krämen jag fick utskriven för tio år sen för samma problem är nu receptfri, så hoppas den ska funka. Jag smörjer som en idiot med hybris. Högt och lågt idag som vanligt, men största anledningen att jag tycker det är skönt med en hemma – kontors- dag idag är för jag hade en 10 timmars dag on set igår med ett stylingjobb jag hade tillsammans med Sanna. Kul men intensivt.

Vi var ute vid Saltimporten hela dagen och jobbade på med bilder till ett inredningsföretag som håller på att ta fram bilder till sin katalog med deras kollektion inför våren 2020. Kul mer fler renodlade stylingjobb även om det aldrig nödvändigtvis stod med på min jobblista, hehe. Men det är det jag tycker är så roligt att gå min egen väg i arbetslivet – överraskningarna och svängarna i jobbuppdragen. Ett steg i taget och helt plötsligt nickar man till det där citatet på Pinterest om ens gamla jag hade kunnat se en nu. Önskar jag kunde gå tillbaka och säga till min ångest att lugna ner sig ibland. Tur att leva och lära och att traska vidare fungerar också! Även om ångest är en envis jäkel i många upplagor och varianter.

Företaget hade byggt upp en riktig fin setting och backdrop och vi hade fått ihop vårens lyxigaste bukett, hehe. Älskar älskar riddarsporre, det är min favoritblomma men ofta väldigt dyrt så svårt att få ihop en riktigt maffig bukett ofta. Så förstå min förtjusning när Bodil på Möllevångstorget (love her) hade stora sjok av riddarsporre. Äntligen.

Hur som, bilderna kommer efter årsskiftet någongång och då kan jag förhoppningsvis visa mer! Tillsammans med problemfri hy, en glad bebis på höften och ett hoppfullt inre. Våren 2020 alltså. Men just nu ska jag gå och borsta ut mitt hår och fortsätta den här dagen! Solskenet utanför lägenheten gör att jag ändå känner mig optimistisk idag. Den känslan gör allt lättare. Puss på er!

33

Kommentera

Elin

Såg dig på lindexreklamen i tbanan idag, så fina bilder 💕

midis

VA KUL! Och tack! Så sjukt utanför min comfort zone men riktigt rolig erfarenhet. KRAM!

antonia

Hej!

Jag har också precis fått återfall i PD. Vilken kräm använder du?
Jag har fått financea som hjälpte mig väldigt snabbt förra gången. Satte igång med den igår igen, och försöker vänta tålmodigt…
Kram!

midis

Åh så tråkigt, blir så frustrerad på dessa utslag. Jag köpte den kräm som heter Rosazol, som var receptbelagd sist jag hade utslagen men som nu är receptfri. Funkar… ok! Tar dock tid även om det är mkt bättre nu. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.