2021-02-22

Promenad tips! Tips?

Igår körde vi ut till brofästet i ett desperat försök att göra något annat än de tre närmsta lekplatserna kring vår lägenhet. Anton föreslog brofästet, vilket lät bra för ingen av oss hade varit där.

Nu förstår vi varför, det är ganska tråkigt. Men Vi hade vädret på vår sida och det var underbart.

Vi fikade och tittade på havet. Pratade om familjen på andra sidan havet och hur märkligt det är att vi inte kan åka dit.

Sen gick jag och Idun en promenad. Det tog ganska exakt en timme mellan brofästet och örseundslekplatsen. Det sistnämnda kan jag verkligen rekommendera i alla fall, det är en fin lekplats och badplats när den tiden kommer. Och personligen tyckte jag det var rätt kul att gå på andra ställen än runt pildammsparken.

Nästa vecka börjar Anton jobba igen, visserligen bara på halvtid tills Idun skolas in, men ändå. Jag slussas tillbaka till föräldrarledigheten lite i mars. Och en del av försöker njuta av det och tänker att jag har ett gäng härliga promenader framför mig. Fick definitivt blodad tand att gå nya promenadstråk. Har ni några must-walks att rekommendera? Hit me. Min radie är som sagt lika stor som tallriken i Pildamm, so I’m easy to impress.

31

Kommentera

Jag tycker att miljön runt Brofästet är himla fin annars! Fast bättre på södra sidan, om man hoppar av med buss 4 precis efter att man åkt under E6:an och sen promenerar bort. Men ja!
Här borta på Sorgenfri finns en fin lekplats som vi upptäckte med en 1,5-åring förra helgen som jag tror skulle kunna funka?! Mary Anderssons Lekplats på Östra Sorgenfri. Jättemysig, kul med lite höjdskillnader, bra klätterställningar, och hur mycket som helst. Dessutom på solig plats, så man fryser inte ihjäl, hehe. Kan varmt rekommendera!

midis

Kanske var familjen bara lite för tjusig för att orka utforska, får kanske ge brofästet en chans till. Och tack för fler strålande tips!

Sara

Kanske tråkigt men östra kyrkogården? Bulltoftaparken?

midis

Finns inga tråkiga tips! Tack! Ska kolla in.

Caroline

Mina gamla hoods Rosenvång/djupadal tyckte jag var ganska trevliga att gå i, spana på hus och trädgårdar, ganska många lekplatser utspritt också och så kan man ju ta en fika på Geijersgatan. Limhamn är också mysigt. Eller så kan du ju ta tåget (enkelt med vagn) en station eller två och gå en runda på ett nytt ställe. Det tar till exempel bara 7 minuter från centralen till Lomma nu, och här är mysigt att promenera längs havet eller ut till Alnarp när vårblommorna kommit 😊👍🏼

midis

Ja, supertips ju! Speciellt det där med Alnarp! tack!

Bellan

Jag flyttar snart till Limhamn och kan inte området alls. Kom och besök, så kan vi ta promenad och upptäcka tillsammans. Jag har en tremånaders, så det måste vara barnvagnsvänligt.

midis

amen ja!! Promenadsällskap låter underbart!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.