2019-11-09

Pre-spring 2020drömmar: Stine, Baum & Ganni

Stine Goya

I veckan släppte många märken sin första drop av deras pre-spring kollektioner. Jag tycker alltid det är roligt att scrolla igenom när det landar. Men tittar och längtar mest efter årstiden och föreställer mig vad jag gör, hur jag känner mig och hur jag ser ut när våren vankas, mer än vad jag faktiskt köper. Att visualisera, bygga upp små världar och scenarion är kul och längtigt. Kanske ännu mer nu när jag blir andfådd av att gå ut ur duschen. Målbilden i vår har sällan varit så stark. Hur som. Först ut är Stine Goya. Jag gillar mest Stine i teorin, men oftast blir det aldrig mer än så. Siluetterna känns sällan helt bra när jag väl testar. Men fönstershoppar alltid något. Tyckte i och för sig den här stylingen inte var så snygg, men drogs ändå till klänningen pga färgerna och mönstret. Fin till våren och ett par jeans, men ser också nyår framför mig i den. Även om denna från förra säsongen legat i varukorgen en evighet till den nyårsmiddagen då jag inte är en vecka ifrån att föda.

Stine Goya

Starkast i första kollektion tyckte jag definitivt är dessa underbara byxor. Älskar att det kommer mycket prickar i vår. Så otroligt fin siluett (även om en kritik till Stine är att hennes siluetter ofta tas fram mest efter folk med samma kroppstyp som hennes själv). Mina höfter får sällan plats. Nåväl, kavajen är också tokfin. Känns som man kan ha jätteroligt med den och styla på flera roliga och personliga sätt. Och så är det ofta med Stine Goya om jag köper något. Då är det enstaka plagg som bakas in i min egen garderob, sällan hela looks.

Baum und Pferdgarten var ovanligt bleka. Men fortfarande så himla snyggt. Baum und Pferdgarten är en favorit. För det som saknas i färg väger upp i mönster och styling. Att köra en prickig outfit i olika kombinationer som den till höger har stått på listan länge. Bara aldrig haft tillräckligt mycket prickiga plagg.

Baum und Pferdgarten

Nu vet jag inte hur min kropp kommer bete sig post-gravditetet men dessa byxor står högt upp på min lista. Cool siluett, lekfulla och stylish. Full pott. Om dom passar.

Men så kommer jag alltid tillbaka till favoriten Ganni, hur poppis det än blivit. Men medan både Stine och Baum gör tjusiga kläder, så är det oftast också lite obekvämt och ömtåligt. I Ganni känner jag mig nästan alltid både snygg och bekväm. Kompromissar inte på något. Förutom kanske priset som jag tycker har stuckit iväg ganska rejält, speciellt med tanke på att kvalitet ibland svajar. Men stilmässigt och vardagsmässigt känner jag mig bekväm här. Längtar efter att få dra på mig ett par coola brallor.

Ganni

Och så lanserade Ganni en handfull väskor och plånböcker i perfekta karamellfärger. Helt underbara faktiskt och enkel, snygg design. Den i orange står definitivt på min önskelista.

26
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.