2019-03-11

Pop- up event med Blaou.

Det är ju inte bara förkylningar och en stressad själ som händer! Även om jag ska ta det mäkta lugnt denna vecka så är det en hel del roligt som händer framöver också – som detta! JWHF och barnklädesmärket Blaou slår ihop sig för en kväll och anordnar ett pop-up event i Malmö. Hur kul!?

Det var för några veckor sen när Blaou tjejerna, Ellinor och Johanna, mejlade JWHF om deras nya kollektion som jag agerade rent instinktivt pga älskar Blaou och skrev tillbaka “men ska vi inte göra något ihop!?”. Ett skypemöte senare mynnande det ut i denna härliga kväll som är nästa vecka. Det är i såna här stunder som mitt jobb är som bäst. När något känns klockrent, otroligt roligt och alla är pepp. Älskar internet, det passar en otålig typ som mig perfekt, för det går snabbt! Från idé till färdig grej på bara några få veckor. Också mycket tack vare ett fint samarbete med Sanna som också jobbar med JWHF och hjälper med våra event. Ett supersamarbete!

I alla fall. Den 20 mars har vi ett öppet event för alla som älskar färgstarka kläder och roliga människor, hehe. Vi kommer vara hos Hotel Noble House i Malmö. Man får en exklusiv förhandsvisning av Blaous nya kollektion “noisy” som är en åttiotalsinspirerad färginjektion (är sjukt pepp). Inte behov av barnkläder? Kom och häng med oss om inget annat! Det blir kul!

Hoppas vi ses där, det hade gjort mig så glad <3

11

Kommentera

Men åh, varför bor jag inte i Malmö?
Älskar Blaous barnkläder och nu när jag har en bebis på g hade det varit ett perfekt besök. Meeeen så bor en i Göteborg…

midis

Kom och hälsa på!!!!!!!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.