2019-07-24

Pizza på Mölle krukmakeri & Café

Låt inte namnet bedra er, på Mölle Krukmakeri & Café serveras det pizza från kl 17! Det var många av er som tipsade om detta ställe – förstår varför! Det var otroligt gott. Men tips är att boka bord, i alla fall om ni kommer en solig dag mitt i högsäsongen. Där var så otroligt mycket folk.

Men Anton hade varit smart och bokat bord till oss, annars hade jag backat i dörren. Det är typ det enda trista med sånahär ställen, folkmassorna. Minskar myset något om man inte är på det humöret. Och om jag inte är det i vanliga fall, så är jag verkligen inte det som gravid. På humör för folkmassor alltså. Så var superglad att Anton tänkt ett steg längre. Vi hade en jättebra dag så var himla nöjd generellt.

Pizzorna får 10 av 10 poäng av oss. Det kändes typ som man var utomlands med bandet som spelade, solen som dansade och människorna som skålade. Den hemmagjorda lemonaden tillförde också sitt. Vi tog en pizza med ansjovis och en med tryffel, rekommenderar båda.

Men vi är tre i familjen vars humör följer blodsockret så vi beställde in lite olika förrätter också. För även om de jobbade på bra så tar det tid att grädda så många pizzor. Men även capresen var väldigt god, så no worries.

30

Kommentera

Haha ÅH, bokade precis bord där!! 😍 Så gött

midis

ENJOY!!!!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.