2015-04-07

Påsk med modifikation

Vilken lyllig påskhelg. Våren gjorde sig verkligen påmind och jag kände mig omedelbart hoppfull även om vår påsk kantades av lägenhetstök och graviditetströtthet. Anton blir trött av det ena och jag av det andra. Jag är så trött att jag har svårt att formulera en färdig tanke, men det är inte så konstigt egentligen för idag är det prick en vecka tills det är meningen att festen skall börja. Om bebisen är punktlig vill säga. 
 
 
 
 
I söndags fick vi faktiskt i oss lite påskmiddag, trots allt. Puss på snälla och stadsbaserade kompisar som bjuder in ett par i nöd. 
 
 
Och igår gick vi upp i ottan och total-ignorerade att det faktiskt fortfarande var påsk. För vi hade en snäll, golvkunnig människa som kunde tänka sig fixa våra golv – röd dag till trots! Jag var så trött på morgonen pga att jag oroat mig hela natten över hur sura våra grannar skulle bli när vi började slipa golv klockan åtta på morgonen på annandagpåsk. Men är tiden är knapp så får glada grannar helt enkelt ge vika. Jag ville så gärna få golven gjorda när allting ändå är upp och ner och i slutändan så är en glad mamma, en glad bebis – som i sin tur ger glada grannar. Visst?  
 
 
Vi gjorde en hit and run, sprang som om på flykt från lägenheten och hamnade till sist i Köpenhamn hos min lillebror som snällt tog emot oss. 
 
 
Där njöt vi av vårsolen och hemmalagad mat. En svensk, exotisk delikatess! Falukorv med makaroner. Tydligen är allt brutalt stängt i Köpenhamn på röda dagar. Tur att vi inte skulle slipa golv där, folk hade rasat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
0

Kommentera

EN vecka bara!?! Supernära nu ju!

Detta är kanske konstigt att säga till någon en inte känner mer än genom en skärm, men jag gillar liksom dig som en riktig kompis och kan gå och fundera lite grann ibland hur du mår och när bebisen ska komma och hur det går för ert kök osv.

Förlåt om det kändes creepy så nu kommer ett avdramiatiserande svar på din fråga om var vi köpte vårt badrumsgolv

Ja, det är nog samma som vi har, eventuellt att Isabell har en annan färg. Kaklet heter "Dandelion" av Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design och finns här http://www.contemporarytiles.se/dandelion.html Vi köpte vårt genom en kakelbutik i Stockholm som heter Corona Design http://www.coronadesign.se/

Kram!

BLEV SÅ GLAD FÖR DIN KOMMENTAR!!! Den värmde ändå in i själen och DITO till allt. Sånahär fina grejer är hela anledningen till varför jag tycker det är så roligt att blogga och att läsa bloggar. SÅ HIMLA FINT! Och till en annan gång: when in Malmö så vore det roligt med ett shoutout (och vise verse kanske!). KRAM! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.