2020-05-27

På huden!

Jag har bytt hudvårdsrutin! Något jag inte brukar skriva om eftersom det är så himla individuellt vad som funkar för en. Men så fick jag frågan vad jag använder mig av, så här kommer det! Rekommenderar däremot ändå att gå till en hudterapeut. Jag går till Marie och Malin på N.VY. Det kan jag dock rekommendera om du bor i Malmö! Sist jag var där köpte jag nya produkter från Nimue. Jag hade testat deras foundation tidigare som jag älskar så jag var pepp. Under graviditeten fick jag extremt dålig hy och nytt skov av Perioral Dermatit. Det blev bättre efter förlossningen men satte sig lite under ögat. Kändes inte så kul, så jag bokade en tid hos Malin på N.VY. Plus, kändes extra lyxigt efter en lång graviditet. Rekommenderar det också.

Kom hem med dessa tre ansiktsmasker som jag ä l s k a r. När det kommer till masker med fukt i gillar jag dem som är som smör. Jag har testat en del andra som jag läst om men som varit vattniga i konsistensen, som jag personligen inte gillar. Ibland på morgonen när hela familjen fortfarande sover och jag inte kan så går jag upp och lägger en ansiktsmask och dricker kaffe. Det känns som en lyxig stund.

Jag gillar bäst såna ansiktsmasker man kletar på och inte måste ligga still i. Här i en djuprengörande lermask som avlägsnar orenheter. N.VY använder bl.a Nimues ochphformulas produkter i deras behandlingar FYI. Det var med N.VY (då Electa) som jag gjorde mitt första event här i Malmö, minns ni? Tänk så mycket som har hänt sen dess.

Och så ett serum! Denna heter “Hyaluronic Ultrafilter”. Jag kan inte jättemycket om hudvård (utan förlitar mig på min hudterapeut expertis) men har i alla fall lärt mig genom åren att hyaluronsyra är jättebra och ger mycket fukt. Mycket bra!

Och så en favorit sen länge, deras fondation. Lagom täckande och sjunker fint i huden. Jag är rödlätt och vill mest jämna ut det röda snarare än se sminkad ut. Fort får det gärna också gå. Och så den till höger som är jag egentligen är mest spänd att använda i vinter när min hud går helt bannans. Ska stärka huden naturliga barriär. Marie frågade mig om jag gillade den efter ha använt den i ett par veckor, eftersom det var lite ovant med ännu ett steg i ansiktsrutinen. Och då slog det mig att mina utslag under ögat faktiskt försvunnit. Kan nog va lite hormoner, en del kräm men mycket omtanke från favoritstället i alla fall.

12

Kommentera

J

Barriärkrämen är grym (alla Nimues produkter är ju det)! Jag har lätt att bli varm och lite blossig i ansiktet när jag sitter vid datorn och den tar bort de besvären helt. Också bra under solskyddsfaktorn, som min hud inte alltid är så glad åt.

midis

Ja! Jag är så glad att jag testade Nimue, så bra grej!! Smart att ha den under solskuddsfaktorn också 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.