2020-09-29

Outfitbrist, loppis och hittelön

Det ska erkännas att jag stirrar håglöst in i min garderob varje morgon. 80% är för litet och resten känns som en annan person. Även om jag försöker hitta nya kombinationer och försöka hitta mig själv där.

Kroppen ändrades rätt rejält efter andra barnet. Ibland tycker jag det är jobbigt, ibland skiter jag i vilket. Men jag saknar att tycka om att öppna garderoben och bli glad av det jag sätter på mig även om det är en värdslig sak. Jag funderar på att smälla upp ett bord på vår gård (om jag får) en lördag och ha lite loppis. Finns det någon Malmöbor här som vill komma?

Snart ska jag ha ett sista telefonmöte för dagen, imorgon åker jag till Varberg och på torsdag flyttar jag in till mitt nya skrivbord jag hyr. Då ska det bli ordning på torpet. Jag hoppas min blogginspiration ska komma tillbaka. Vad vill ni läsa om? Hittelön utlovas.

40

Kommentera

Caroline

Vi kommer på loppis!!! <3
Tycker du är fin så som du är!

midis

Åh tack! Kram!!

Anna

Ta det lugnt med att sälja kläderna. För mig tog det två år efter barnet var fött, sen förändrades kroppen igen. Du födde ju nyss!!

midis

Ändå bra påminnelse!! Vissa saker sparar jag såklart men så är det mer modellerna som jag inte längre känner mig bekväm i. Men ska absolut inte rata allt!! 🙂

Ida

Din garderob är en dröm. Jag hade varit först på plats

Siri

Jag kommer gärna på loppis!❤️

midis

Jaaa kul ska se om jag får till det redan i oktober!

Lisa

Blir det loppis kommer jag mer än gärna!

midis

Ja, kul!! återkommer!

W

Eh drömgarderob så yes please!
Och jag gillar att läsa om allt som är livet – högt & lågt, djupt & ytligt! Men om jag får önska specifikt så älskar jag när du skriver om inredning och vardagsbetraktelser.

midis

Tack för feedback!! Det hjälper när inspirationen är trögflytande. Kram!!

Nastasja Thor

Relate på garderoben! Du lyckas dock alltid se smashing ut. Jag önskar mig inlägg med text som du skrev förr ibland du vet
När det kändes
Som att du skrev
Direkt på mitt hjärta
Med orden

Pusstack!

midis

Åh ja, då skrev jag rakt ut från hjärtat på ett annat sätt. Det var en fin tid, kanske ska försöka hitta tillbaka dit.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.