2018-07-04

ootd, sommardetaljer och annat

Det har typ hänt flera gånger den senaste veckan att jag nästan börjat böla av lättnad. Semesterlunken sprider sig sakta i kroppen. Min fina familj är ledig – som en enda stor suck. I början av veckan gick jag upp och googlade utflykter. Blev stressad så fort jag läste om en ny semesterort. “Kanske skulle vi åka till Österlen på fredag, sova över och sen skynda oss tillbaka på lördag innan kalaset börjar. Det låter väl kul?” ropar jag till en nyvaken Anton som står och kliar sig i huvudet vid dörrkarmen och svarar långsamt “va?”.

Sen vek jag lite tvätt och började sortera kläderna vi tagit undan under renoveringen. Det kändes konstigt att ha energi över till det. Hela våren har jag stirrat på dom där påsarna och undrat när fan jag ska orka packa upp dom. Jag lyssnar inte på musik, ingen podd, ingenting. Bara packar upp kläder. Går ut till Anton i köket igen “vi ska nog inte lyssna för mycket på mig just nu, jag är ganska uppe i varv“.

Killarna cyklar iväg till folkets parks och jag städar klart. Snörar på mig skorna och möter upp dom. I mina sneakers jag fick av JohannaJWHF lanseringsfest, från Tretorn. Blivit mitt nya favoritpar. Älskar den tjocka sulan.

Sen lekte vi i Folkets Park, som alla andra dagar. Och ibland  sköljer ändå skov av FOMO över mig. Bör sommaren vara mer? Är det här tillräcklig? Är jag tillräcklig? Känner mig ganska töntig som ens tänker så, än mindre skriver det. Läser Agnes lista över sommarens framsida som vi så lätt glömmer i farten. Detaljerna vi längtar hela året efter.

18
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Okej, det här KAN vara den konstigaste kommentaren du fått på ett tag, och inte för att låta som en extremt creepy person MEN: har du en bror som heter Kalle? Jag snubblade in på din blogg, blev helt betuttad i alla färger och tyckte att jag kände igen dig. Min bror heter Alexander, och om jag inte missminner mig helt umgicks våra brorsor i låg- och mellanstadiet. Jag vet inte om du och jag ens träffats, men jag minns dig från att jag hämtat Alle efter att han lekt hos er i.. Domsten? Anyway: så kul att ha hittat dig!

(Inser nu att jag kan ta HELT fel på person, så förlåt om du inte har en bror som heter Kalle.)

midis

Haha gud vad jag skrattade när jag läste din kommentar!!! <3 DU HAR HELT RÄTT!!!!! Kalle är min bror och jag ramlade också in på din blogg för något (bra) tag sen. Kände igen dig och sen fastande jag i alla din personliga och generösa texter om utmattning när jag mådde som sämst (tack för det). Men vågade inte vara lika modig och fråga om du var du - SÅ KUL ATT DU SA HEJ! Blev glad! (p.s domsten och laröd alltså! Good (old) times). Kram!

Vilken härlig outfit!

midis

Tack snälla!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.