2018-10-31

ootd, att bli omhändertagen och influencer ironi

Hej mitt i veckan! Sjukt vardaglig onsdag (men ändå härlig). Så vardaglig att jag bokade om min frisörtid till imorgon. Vissa går på massage när dom vill ta hand om sig, jag går och klipper mig (á 3 månad). Tycker det är så himla mysigt och lugnt att sitta och bli ompysslad. Jag somnade alltid hos frisören när jag var liten. Känner mig liksom omhändertagen i frisörstolen, och antar att det är den känslan vi alla längtar efter. Man behöver få känna sig omhändertagen.

Inte ledsen, inte ångestig (skönt!) men trött ändå, så därför bokade jag om min frisör tid till imorgon istället för om två veckor. Gör det du vill, när du behöver det. Förr tänkte jag alltid att jag var tvungen att förklara allt, även en sån banal grej som att förklara för frisören varför jag ville boka om. Som att det skulle finnas någon djupare förklaring som gjorde att jag inte verkade dum i huvudet. Som att “jag vill och behöver det” inte räckte.

Till skillnad från igår, jobbar jag från soffan idag. Det behövde jag verkligen också. Soffan alltså. Spillde kaffe över hela mig när jag försökte göra en “såhär kan man också se ut”-story, i kontrast till gårdagen outfit. Skrattade högljutt åt mig själv och ironin. Istället för att visa livets alla sidor, så levde jag dom. Men tänker att det också räknas.

20
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.