2019-10-10

Önskerubriker!

Källa: här

Jag måste erkänna att inspirationen och blogglusten tryter just nu. Antagligen för jag har svårt att tänka och är lite i ett groggigt vakuum för tillfället. Sånt går upp och ner (speciellt som gravid), det brukar bara vara att vänta ut det och sen helt plötsligt dyker det upp som gubben i lådan igen. Men så fick jag ett mejl från en av er, som frågade om butiker i Malmö och inspirationstips till postgraviditetet-syndromet. Det var så himla kul att svara på! Så jag tänkte att jag gör ett försök till ännu mer här! Det är ju alltid nervigt: för tänk så svarar ingen (gud, vi är alla bara barn innerst inne som är rädda för att göra bort sig ibland)? Men äh. Medan jag är uppe i Stockholm över helgen och andas lite så hade jag blivit jätteglad för lite önskemål och önskerubriker från er. Sånt ni skulle välja läsa mer om här inne. Så nyfiken ändå!

Shoot!

28

Kommentera

Anna María

Kul! Jag tycker du är ett GENI på blomsterbuketter och skulle vilja lära mig att tänka som du så att jag också kan göra JWHF-buketten, hur brukar du tänka när du gör dem? Så antar att rubriken typ skulle vara: “Gör en JWHF-bukett – steg för steg”. Och det ska bli så kul att ses imorgon!

Jag hade, trots att jag själv bor här, gillat en Malmö-guide! Typ Malmö topp 3-stil, med topp 3 caféer, restauranger, områden, utflykter, parker, lekparker (!?). Butiker, blombutiker som egen kategori, second hand-affärer som egen kategori. Äh, du fattar, en Malmö topp 3-lista skulle jag gilla jättemycket! Ha en fin helg i Stockholm!

I.S

Ny läsare som är jättenyfiken på ämnet “Vår resa med JWHF och var vi är på väg” samt att jobba med livsstil och kreativitet i Malmö.

Stina

Mest intresserad av hur ni är som föräldrar, uppfostran, rutiner, tankar kring 2 barn, osv!<3

Josefine

Håller med ovan om Malmötips, alltid mysigt att läsa om sin stad och hem-turista.
Sen också mer om dig, dig som person! Inte grävt igenom hela din blogg så förlåt om jag upprepar nåt du gjort, men vi läsare är ju här för att vi gillar dig – har du någon kul historia från livet? Ett dolt intresse, drömliv i ett parallellt universum, vem var du för 10 år sedan och sånt där lite cheesy men fint.

Mia

Ja gärna mer Malmö-tips! Typ what to do en helg i Malmö: bo, äta, shoppa, mysiga caféer, gulliga fotovänliga gator/hus/parker etc. Har varit i Malmö få gånger, så gärna härlig inspo!!
Och vill höra mer om du tänker när du sätter ihop outfits, du har så grym stil. Vet att du en gång nämnde att du bl.a. tänker i bilder när du väljer kläder, mer sånt – spännande! Färger, känslor som kläder ger, kombos m.m.
Och gärna mer om dig som person, t.ex. vad lyssnar du på för musik, vad läser du m.m. Vore härligt med tips nu när det är höst och allt. ❤🍁

karla

vill se ert hem!

Sara

Vill höra om föräldraskap (surprise) och tankar kring den första tiden som förälder. Hur en liksom får ihop allt med partner och sömn och förväntningar osv. . för där är jag nu. Och det är så förvirrat. Att hinna äta, gå på toa, duscha och kanske kanske få göra något bara för en själv. Typ läsa bloggar. Eller ska man räkna bort det? Hur länge då? Hur gör man för att inte vara småsura på varandra emellan alla ”åh vad fin hen är”. (kanske det enda en kan enas om just nu?)

W

Du är så himla bra på färg och form! Och tänker mig att det konceptet kan genomsyras i olika inlägg; inredning (alltså vill så gärna se mer av ert hem nu när ni gjort om till en 3:a), kläder, blomsterarrangemang etc.

Amanda

Älskar denna blogg och vill läsa ännu mer om kläder!

Har fått upp ögonen för bloggar igen (kanske för att jag själv precis börjat igen) men vilka är dina favoriter? Läser du några?

Elin

Tycker så mycket om din blogg ❤️ vore kul att veta mer om ditt jobb och hur du kommit dit du är idag. Vilka jobb har du haft tidigare, är du utbildad eller självlärd osv.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.