2018-12-12

Onsdag och att hjälpa varandra

Och så äntligen var jag frisk nog till att röra mig utanför lägenheten en förmiddag. Vet egentligen inte vad som drabbade mig förutom en stor klump i halsen, och pratar alltså inte om ångest denna gång. Ont i halsen och svettigt allmän tillstånd, puh, förskolebasiller verkar drabba mig hårdast i den här familjen.

Jag hade ett frukostmöte med Sanna. Vi skulle planera en styling och fotografering vi ska göra på måndag! Sen anslöt Karin sig en sekund – ah, det ljuva frilanslivet ibland! Karin jobbar ju också inom reklambranschen men som copy. Dessutom är hon matälskare av rang och skribent för diverse tjusiga tidningar. Sen driver hon också Instagramkontot Malmö Food Stories – tycker hon är briljant och rolig där. Malmö behöver mer sånt. Och ganska nyligen rekommenderade hon mig till en av tidningarna hon skriver till när de frågade efter en skribent som kunde tipsa om Köpenhamn i små notiser. Vilket är så himla fint gjort, inte minst eftersom vi inte känt (till) varandra sådär jättelänge. Malmö behöver mer av sånt också. En enkel gest som betyder så mycket. Och Sanna ska vi inte ens pratar om. Hon ger mig så mycket av sin tid och kunskap och har hjälpt mig så mycket att det är galet. Och jag galet tacksam. Dessutom blir jobbet så himla mycket roligare när man kan hjälpa varandra.

Tog på mig detta i morse bara för att slippa samma stinkande kläder från de två dagarna innan. Kände mig fin så lite synd det inte blev någon ootd men energin tog slut och solen hann gå ner. Får testa igen en annan dag!

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.