2019-05-15

Onsdag & annat!

Äntligen kom vädret-utan-jacka-tillbaka. Minns det som sån tydlig säsongsgräns, när man kunde gå till skolan utan jacka. Älskar fortfarande det. En ljuv känsla av frihet på något sätt ändå. Förresten! Kjolen är från &otherstories, tröja Rodebjer och skor Aeyde. Ni frågade nämligen om jag kan skriva ut det ibland. Tycker själv det är kul med tips, så why not. Orange tröja och leopardkjol blev jag exempelvis inspirerad till efter en kommentar här på bloggen, så tack för det!

Och så doftar det sommarlov precis över allt. Syrenerna blommar ju tidigare nu, och har gjort i många år men känslan av sommarlov hänger ändå fortfarande med. Dofter och minnen, alltså.

Har haft en ganska lugn onsdag! Det var skönt. Man märker hur tempot skruvas upp nu för många. Maj är alltid en intensiv månad jobbmässigt, men i år har jag valt att ta det lite lugnare.

Jag var i Lund idag, dels för att äta lunch med Anton, dels för ett möte. Allt var trevligt och bra och inget energikrävande. Så kom hem med energi kvar. Fikade med en kompis härom dagen då vi pratade precis om det att aktiviteter och arbetsuppgifter inte borde mätas i tid utan i energi. Ibland kan någon som tar 5 minuter suga musten ur en, och tvärtom. Planering, för mig, handlar mest om att lära mig vad som ger energi och vad som tar. Och hur mycket det tar.

Tänk så mycket som kan ändras på ett år. Kanske ibland mest i en själv. Det som man inte ser. För ett år sen krigade jag för rätten till min tid. Jag tog varenda liten fight och tjafsade så mycket att jag höll på att bli galen. Jag skrek mig hes och slog mig blodig för min plats. En ganska privat grej mellan mig och Anton, men något jag faktiskt är väldigt stolt över det. Att jag tog striden. Men så är jag samtidigt så otroligt glad att vi kom ut på andra sidan tillsammans, jag och Anton.

I alla fall, då ville jag mest springa på i min egen fart. Nu längtar jag hem hela tiden och vill mest vara med min lilla familj. Vågar slappna av i det långsamma, med insikten – och tilliten – allt går upp och ner i detta liv.

39

Kommentera

BS

Såå fin outfit! Måste bara säga att jag fått SÅ mycket inspiration från din blogg senaste året, sen jag började följa dig. Vågar sakta men säkert mer och mer färg- och mönstermixa, -älskar det!!
Måste också ge dig ros för att du ofta nämner det inte-perfekta i livet/bakom inläggen; att det förekommer tjafs, kaos, bryt från alla inblandade, parterapi, mm. Så viktigt (iaf för mig) att verkligen visa att det är inte alltid så perfekt som bilderna visar, -känns så mycket mer levande och på riktigt. Tack!
(ps måste också fråga var väskan är ifrån? Haha, så typiskt nu när du var så duktig och skrev var din outfit var ifrån 🙂 Nyfiken på de där mag/armhålehybrid-väskorna!)

midis

TACK!! Detta gör mig så glad. Såklart för att kunna vara lite stilinspiration till en färgstarkare garderob men också att det syns och hörs att jag också försöker dela med mig av livet som det är. Det är inte alltid självklart och stundvis läskigt, så tack för så fin kommentar <3

Attans, väskan glömde jag! Den är från Ganni och fenomenalt. Så fort jag känner mig för "söt" i en outfit tar jag till denna och sportar till det 🙂

Mia

Men åh! 😍 Känner mig lite mallig nästan nu, hihi 😉 Men orange och leo är verkligen härligt!! 🧡 🐆
Måste bara säga att jag blivit så mycket bättre på att kombinera outfits och att våga olika mönstermixer etc sedan jag började följa din blogg. Det är inte sällan jag står vid garderoben och tänker “Men hur hade Christin gjort nu?” Och så hittar jag nån bra kombo. Tack för det! 😊👌

midis

ÅH vad roligt!! Det är ju så roligt när man tänker lite utanför sina vanliga kombos. Det mesta funkar ihop, men ska bara ha tänkt på det (som leopard och orange hade jag inte tänkt på innan!). KRAM!

Anna

Håller med ovan kommentar, får så mkt inspo både från dig och Lina! Har aldrig varit så färgglad/mönstrad som nu, det är så härligt att komma bort från det svart/gråa och våga lite mer.
Tack för det och trevlig helg!

midis

Blir så glad av detta! Tack!! Att våga ta plats är delvis det mode handlar om för mig. Tack för fin kommentar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.