2020-10-21

nya vyer.

Det händer något när man inför något nytt i sitt liv. Jag skaffade kontor av praktiska själ, det var väldigt påfrestande att jobba hemma när man har en bebis och man där. Men helt plötsligt har jag också gamla vyer i nya tider i mitt liv. Det är som när man flyttar antar jag. Gator man bara slentriant går fram och tillbaka på känns helt plötsligt annorlunda när man ser dem i tidigt morgonljus eller eftermiddags skymningen. När man köper kaffe på ett nytt ställe och tar hämtmat från restaurangen mittemot. Mysig känsla – när man är redo för den.

Det är grått och dimmigt idag men det känns nästan ovanligt eftersom jag tycker hösten varit så himla fin. Men klart det är inte utan att jag inser att det något tristare november ligger framför oss. Kanske är det den totala tröttheten efter 3 dagars präglad av feber och vaken bebis som gör att jag tycker det känns helt ok. Jag har ändå fina Malmövyer påväg till mitt kontor.

Och så har jag fått avboka två roliga grejer på kort tid. Ett roligt jobb och ett roligt event. Helt enkelt för att ekvationen inte gick ihop. Febriga barn, två olika kalendrar och jobbkrockar är en omöjlig ekvation om man vill ha hälsan i behåll. Och det vill jag mer än något annat, so something had to give. Och det känns helt rätt.

29

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.