2021-06-11

Nuet!

Maj regnade bort och juni smälter. Helt plötsligt var det sommar – men inte mig emot! Klara färdiga gå! Fast så snabba puckar blir det nog inte. Jag ser framemot att lunka fram i sommar. Vi funderar på att eventuellt åka till Italien i höst när Algot har höstlov (!). Beroende på status i världen såklart. Men så länge släcker vi saknade av kulturellt utbyte genom att beställa hem pasta och pizza från Malmö’s bästa – di Penco.

Och så har jag rotat fram sommarkläderna. Gud jag kämpar verkligen för att inte stoppa huvudet in i stor potatissäck just nu. Jag vet att det är hjärnspöken som spelar mig ett spratt, för i grund och botten, är jag så glad för allt min kropp står ut med och klarat av senaste par åren. Jag rensade ut bilder från min telefon häromdagen och hittade bilderna från när jag låg inlagt på sjukhuset för nässelutslag precis när jag blivit gravid med Idun. Jag la aldrig upp de värsta bilden på bloggen, men stackars kroppen alltså.

Ut kom i alla fall dessa gulliga fötter. Jag kunde inte låta bli att köpa ett par Crocs även till Idun. Kan typ vara den gulligaste skon jag sett. Men oklart vart hennes ena strumpa tagit vägen ser jag ny, typiskt Idun. Förresten! Nästa vecka tar bloggen ett nytt andetag och släpper in frisk luft. Längtar!

38

Kommentera

Mia

Spännande med bloggen!! Tycker så mycket om dina texter och blir så glad varje gång jag ser att du lagt upp ett nytt inlägg. Ibland sparar jag läsandet av ett inlägg en hel dag bara för att gotta mig och kommer på mig själv att tänka “åh, ikväll ska jag läsa Midis blogg!” 😍

midis

Typ något av det mysigaste jag hört om bloggen, tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.